Sluiten
NL BE ES
Over Neleman
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
Gecontroleerd biologisch en veganistisch
In optimale samenwerking met de natuur
Klantenservice
Neem contact op

Telefoon: 0575 757 097
WhatsApp: 06 2434 1590
E-mail: hallo@neleman.org

Blog

Op onze blog vind je achtergronden, columns en andere leuke wijnweetjes geschreven door het Neleman team en gastredacteuren. Op zoek naar wijn & spijs recepten? Die vind je hier!

Proosten is een moment van betekenis geven, dat je bewust deelt met je gezelschap. Maar waar komt het proosten eigenlijk vandaan? Van heilige rituelen tot oude gebruiken: wij zochten het voor je uit in onze blog.
In de zon drink je een glas witte wijn of rosé het liefst lekker koel, maar wat als je wijn nog niet gekoeld is? Het gebruik van ijsklontjes helpt altijd, maar maakt je wijn zo waterig. Wij hebben de oplossing en delen die graag met jou!
Met kurk retour behouden we een waardevolle grondstof voor een volgend leven. Kurk is namelijk een fantastisch basisproduct voor heel veel verschillende toepassingen. In deze video vertelt Derrick Neleman je er alles over.
2 van 2