Sluiten
Over Neleman
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
Gecontroleerd biologisch en veganistisch
In optimale samenwerking met de natuur
Klantenservice
Neem contact op

Telefoon: 0575 757 097
WhatsApp: 06 2434 1590
E-mail: hallo@neleman.org

Terug

Proosten met Vrolijkheid bier

Wijnmakers houden vaak (ook) van bier. Na een hele dag in de wijngaard en/of wijnkelder is een biertje even een heel ander drankje. Wij van Neleman hebben drie speciale Mediterrane biertjes voor je gemaakt, proost!
bier-1

Derrick Neleman was ooit in Chili bij zijn grote wijnheld Alvaro Espinoza en na een hele dag in de wijngaard en wijnkelder te hebben doorgebracht verheugde hij zich enorm om eindelijk een glas wijn met hem te drinken. Vraagt Alvaro aan Derrick: "Wil je een biertje?"!!

Wijnmakers die bier verkopen, die combinatie zou je misschien niet zo snel bedenken, maar bij Neleman doen we het tóch. Onze biologische bieren zijn verkrijgbaar in drie unieke smaken en worden in Valencia door onze wijnmakers met passie gebrouwen. Om even terug te komen op de vraag, waarom bier? Daar vertelt collega Diego graag over.

“We zijn de hele dag met wijn bezig en dat vinden we prachtig. Wat we merkten is dat we na een lange dag van bijvoorbeeld wijn proeven vaak zin hadden in een verfrissend drankje: een biertje. Dit is waarom we ons wijnassortiment zijn gaan aanvullen met een aantal bieren. Deze zijn alle drie biologisch en over elk van de drie unieke smaken is goed nagedacht.”

Vrolijkheid Cerveza Naranja Organic
Valencia staat bekend om haar sinaasappels. Tijdens het brouwen van ons biologische Naranja bier is gebruik gemaakt van de schil van deze vrucht waardoor er een vleugje frisse sinaasappel in het bier te proeven is. Hierdoor smaakt het biertje heerlijk fruitig, een beloning na een dag werken.

Vrolijkheid Cerveza Mocha Organic
De Vrolijkheid Mocha is een biertje met een authentieke houtrijping en een vleugje mokka. Hoewel bier nauwelijks met wijn te vergelijken is, zou dit biertje het best in de buurt komen van een rode wijn. Dit bier is met passie gebrouwen door de wijnmakers van Bodegas Neleman.

Vrolijkheid Cerveza Flor De Trigo Organic
Flor De Trigo, tarwebloem in het Spaans, is gebrouwen in het zonnige Valencia door de wijnmakers van onze bodegas. Dit mediterrane biertje is op een meer traditioneel gebrouwen en is een heerlijk romig en smaakvol blond bier.

Ook benieuwd naar onze bieren? Deze hele week krijg je in onze City Winery in Zutphen maar liefst 20% korting!