Sluiten
Over Neleman
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
Gecontroleerd biologisch en veganistisch
In optimale samenwerking met de natuur

Terug naar klantenservice

Nieuws

Groeien is geen doel op zich voor Neleman maar een gevolg van de liefde en aandacht voor wat we doen. Op deze pagina delen we alle ontwikkelingen met je in de vorm van persberichten. Je vindt hier de meest actuele berichten.
Heb je een vraag over één van de persberichten of wil je een interview afnemen met Derrick Neleman? Dat kan! Neem contact op met Derrick Neleman: derrick@neleman.es of bel 0575 757 098

Pers

Neleman lanceert limited editions tijdens opening nieuw kantoor

Naast uiterst betaalbare kwaliteitswijnen biedt Neleman nu ook wijnen in het luxe segment. We sluiten hiermee aan bij de trend van minder drinken maar dan wel betere kwaliteit!  
Lees het persbericht

1
Hoge scores James Suckling voor Neleman

Opnieuw internationale erkenning voor Neleman. Als James Suckling een wijn 90 punten of meer geeft dan heeft hij iets heel bijzonders geproefd. Maar liefst 6 Neleman wijnen scoren rond dit aantal punten!
Lees het persbericht

1
Nederlandse wijnmaker start nationaal kurkretourprogramma

Wijnmerk Neleman start met Kurkretour, een nationaal kurkretourprogramma met oog op hergebruik. Neleman is het eerste Europese wijnbedrijf dat het initiatief neemt om kurk in te zamelen als waardevolle grondstof.
Lees het persbericht

1
Giving + Neleman = Happy

Wijn staat in de top 3 van meest gegeven cadeaus, naast bloemen en chocola. Traditioneel is een fles wijn die je cadeau geeft verpakt in een houten kistje, soms met een leuke bedrukking. Dat is vaak het meest extravagante dat je ziet. Neleman dacht: dat kan anders! 
Lees het persbericht

1
Prijs/kwaliteit 9 in Volkskrant voor Neleman wijn bij Hema

"Onlangs belandde een heuse aanrader op mijn aanrecht. Die kwam dan ook van het halve wijnwonderkind Neleman, die Nederland aan de biologische wijn hielp en nu zijn eigen wijnen produceert in Oost-Spanje." 
Lees de recensie

1