Sluiten
Over Neleman
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
Gecontroleerd biologisch en veganistisch
In optimale samenwerking met de natuur
Terug

Update: bezorgtijden

Expressbike-mob

Wanneer bezorgen jullie?

Eén van de coronamaatregelen die gelden per 13 oktober is dat er na 20:00 ‘s avonds geen alcohol meer verkocht mag worden. Dit heeft gevolgen voor onze bezorgpartners, zo bezorgt PostNL uitsluitend overdag.

Wil je jouw wijn toch ‘s avonds laten bezorgen? Onze andere bezorgpartners bezorgen namelijk tot 20:00 uur.

 

Hoe snel wordt mijn wijn bezorgd?

In de huidige uitzonderlijke omstandigheden tijdens de normaal al drukke decemberperiode kan het zijn dat de bezorging van jouw wijn met PostNL iets langer duurt dan je van ons gewend bent. Wij vragen hiervoor je begrip. Tijdens het bestelproces staan de bezorgmomenten per vervoerder zo actueel mogelijk weergegeven, je kunt er ook voor kiezen om je wijn met Budbee of Fietskoeriers.nl te laten bezorgen.

Voor extra snelle bezorging in Amsterdam en Utrecht, bestel je tot 19:00 uur via Neleman Express: de bezorger staat binnen 60 minuten bij jou voor de deur. Zo ben je nog duurzaam bezig ook, want ook de bezorgers van Neleman Express bezorgpartner Packaly komen met de fiets.

 

Actuele informatie nodig?

Actuele informatie over het coronavirus vind je op de website van het RIVM. Actuele informatie over de post- en pakketbezorging met PostNL is te lezen op hun website.

Voor overige vragen over je bestelling staan de mensen van onze Klantenservice staan voor je klaar. Maar naar hallo@neleman.org en je vraag wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen.