Sluiten
Over Neleman
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
Gecontroleerd biologisch en veganistisch
In optimale samenwerking met de natuur
Klantenservice
Neem contact op

Telefoon: 0575 757 097
WhatsApp: 06 2434 1590
E-mail: hallo@neleman.org

Terug

Jazz en wijn, een gouden combinatie

Wijn-en-meditatie

Jazz is muziek van het moment die blijft verrassen – je hoort keer op keer een nieuw ritme, een verrassende melodie en wordt plots omvergeblazen door, welja, een krachtige blazer. Improvisatie en combinatie van verschillende genres gaan hand in hand en maken dat je wilt blijven luisteren, want what’s next? Wie blijft luisteren wordt beloond, er is altijd wat nieuws, onze honger naar meer wordt immer gestild.

Met een goed glas wijn is het niet veel anders. De zintuigen worden geprikkeld: wat het oog ziet, beïnvloedt de verwachting (want goh, bijna okergeel, is dat niet een volle Chardonnay?). Laat ‘m walsen in het glas – “maar wat ruikt ‘ie bloemig!”, om tot slot een slok te nemen en opnieuw te worden overvallen door de frisse smaak naar meer. Combineer je de twee, dan gaan je zintuigen op reis en voor je het weet bevind je je op een wel heel bijzondere plek: in het hier en nu. Laat alles los, en geniet.

Met het oog op deze gouden combinatie heeft niemand minder dan de super getalenteerde en wereldberoemde saxofoniste Candy Dulfer de playlist voor onze brandstores en het wijnhuis in Valencia samengesteld. Candy Dulfer en Neleman zijn al langer bevriend; zij componeerde de soundtrack 'Oda al vino' voor de wereldwijd op filmfestivals vertoonde wijndocumentaire 'Kissed by the grape' (2008) die Derrick samen met oud VPRO-filmmaker Fred van Dijk heeft gemaakt.

Ook thuis in het hier en nu nog meer genieten van jouw Neleman wijn? Luister hier de playlist.

Aanbevolen wijnen
Just Fucking Good Wine Organic
Smaakvol en complex wit Biologische witte wijn
Just Fucking Good Wine Organic
11.95
Signature Reserva Organic
Krachtig en complex rood Biologische rode wijn
Signature Reserva Organic
16.95
Bobal Organic
Krachtig en complex rood Biologische rode wijn
Bobal Organic
14.95