Sluiten
Over Neleman
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
Gecontroleerd biologisch en veganistisch
In optimale samenwerking met de natuur
Klantenservice
Neem contact op

Telefoon: 0575 757 097
WhatsApp: 06 2434 1590
E-mail: hallo@neleman.org

30 Wishes Tempranillo Organic

Wijnvideo Over de wijn AWARDS

“Een supercadeau, deze rode wijn in unieke fles die je kunt personaliseren. De beste tempranillo druiven van 3 percelen maken dit een perfecte borrelwijn.” Derrick Neleman

6.71 8.95

OF KOOP 'M BIJ EEN VAN ONZE VERKOOPPUNTEN.

Smaak
Licht en fruitig rood
Druifsoort
Tempranillo
Jaargang
2018
Herkomst
Valencia - Spanje
Inhoud fles
75 CL
Gecertificeerd
Biologisch, vegan
Alcohol
13,5%
Allergie-informatie
Bevat sulfieten
Flessluiting
NDtech kurk
Op dronk tot
2023
Wijnvideo
WIJNVIDEO 30 Wishes

Natuurlijk wil je eerst met eigen ogen zien hoe mooi de kurk kreunt, de fles plopt en de wijn danst. Bekijk daarom deze smaakmakende video.

Over de wijn
OVER DE WIJN

30 redenen om deze wijn te drinken of cadeau te geven! Wijn staat in de top 3 van meest gegeven cadeaus. Met dit in gedachten ontwierp Neleman samen met een jonge designer uit Barcelona deze fles, met een klein stiftje aan de hals om de juiste reden voor het geven van deze wijn aan te kruisen. Deze Tempranillo uit Valencia is heerlijk kruidig en boordevol rood fruit. We selecteerden de beste tempranillo druiven uit 3 verschillende percelen. Heerlijk bij niet te zware gerechten, pasta met rode saus bijvoorbeeld of gewoon lekker tijdens de borrel.

Wijn en spijs
WIJN & SPIJS
Groentewok met notenrijst

Soja en zwarte bonensaus moeilijk voor een wijn? Niet voor deze 30 Wishes Tempranillo. De bijzondere smaak van de wijn -gedroogde pruim, specerijen, eucalyptus, kruiden, milde tannine, fris zuur- laat helemaal niets te wensen over!

BEKIJK DIT RECEPT
AWARDS
DE GROTE HAMERSMA
OVER JAARGANG 2016

"Een wijnfles als wenskaart. Viltstift erbij om de hals, zodat de koper zelf kan aanvinken welke van de ‘30 wishes’, 30 wensen, van toepassing is. Eens even zien, waar zal ik mijn vinkje zetten onder het kopje ‘Dear...’? Vele mogelijkheden. Van ‘Neighbour’ tot ‘Cellmate’. Van ‘Secret Santa’ tot ‘Kidnapper’. Toch maar bij ‘myself’. Ik moet die fles per slot van rekening proeven. Dan bij ‘I wish you a happy/merry...’ kruis ik ‘Ladies Night’ aan in de hoop dat mevrouw Hamersma lekker lang wegblijft als ze weer naar de glasbak moet om de flessen weg te gooien. Wat zal ze straks opkijken als ze terugkomt en hier een feestende bende jonge meisjes aantreft waar ik onbeperkt tapas mee aan het eten ben, terwijl ik ze volgiet met een puike pretpakket-Tempranillo, gevuld met vrolijke rode bessen en kersjes die net zo hard meevieren."
Rapportcijfer: 7.5 De Grote Hamersma 2018

Populair
Actie
50 Reasons Sauvignon Blanc Organic
Licht, fris en fruitig wit Biologische witte wijn
50 Reasons Sauvignon Blanc Organic
6.71 8.95
Actie
Just Fucking Good Wine Rood Organic
Krachtig en complex rood Biologische rode wijn
Just Fucking Good Wine Rood Organic
12.71 16.95
Derrick Tempranillo Organic
Vol en rond rood Biologische rode wijn
Derrick Tempranillo Organic
6.99