Sluiten
Over Neleman
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
Gecontroleerd biologisch en veganistisch
In optimale samenwerking met de natuur

Terug naar klantenservice

neleman beloftes

Hieronder vind je onze Neleman beloftes. "Door de juiste dingen zo goed mogelijk te doen, maak je de wereld mooier." Derrick Neleman

Beloftes

Altijd biologisch en vegan

Alle Neleman wijnen zijn altijd gecontroleerd biologisch en vegan. Wist je dat reguliere wijnen geklaard worden (gefilterd) met behulp van dierlijke producten als kippeneiwit, gelatine, visslijm etc. Wij doen dat met plantaardige proteïne, verkregen uit aardappel- of erwteneiwitten. Bij ons geen kip in de wijn. Lekker vegan!

1
100% lekker garantie

Vind je de door jou bestelde wijn niet lekker? We kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar over smaak valt niet te twisten! We helpen je dan graag met het vinden van de juiste wijn, of geven je geld terug. Zonder gedoe!

1
Gratis ruilen en retourneren

Wil je je wijn om welke reden dan ook ruilen óf retourneren? Bij Neleman kun je je bestelling binnen 30 dagen altijd gratis ruilen of retourneren. Zonder gedoe!

1
Kurkgarantie

Door gebruik te maken van moderne technologie kunnen wij bij Neleman zelfs de garantie geven dat een fles nooit ‘kurk’ zal hebben. Wij voorzien namelijk elke fles van de moderne NDtech kurk. Al deze kurken worden getest op de gevreesde TCA bacterie. En als ze door die strenge controle zijn, krijgen ze een uniek nummer. Een lot uit de loterij. Dus elke fles met kurk is bij Neleman kurkvrij.

1
Wij planten bomen

Wij zijn Carbon Proof gecertificeerd en planten bomen in Valencia om onze CO2 uitstoot te compenseren. 

1
Zuinig op unieke druiven

We zijn zuinig op onze unieke druiven, de wijngaarden en de natuur er omheen. We zetten ons actief in om uitstervende druivensoorten te redden van de ondergang. Een mooi voorbeeld daarvan is de bijna uitgestorven verdil druif. Daar was nog maar 50 hectare van over toen wij die voor de ondergang hebben behoed. Gelukkig maar want de verdil druif levert een fantastische wijn met een unieke smaak die we nu dus nog gewoon kunnen proeven.

1