Neleman Viognier-Verdil Organic 2016

“Fris en tegelijk een beetje rond, boterig bijna. Ongecompliceerd lekker, smakkend aangenaam zonder diepe lagen of moeilijk gedoe.”Cijfer 9 voor prijs-kwaliteit in de Volkskrant

Onno Klein, culinair en wijnschrijver

Reserveren? De wijn is tijdelijk uitverkocht maar het goede nieuws is dat je hem wel per mail of telefoon kunt reserveren! Zodra de wijn binnen is, naar verwachting in week 18 / 1 mei) krijg je deze alsnog geleverd voor de actieprijs. Stuur een mail met je gegevens en gewenst aantal flessen naar [email protected] of bel 0575 78 81 08. Wil je niet wachten en wil je NU wijn? Bestel dan de heerlijke Neleman Sauvignon Blanc, tijdelijk ook voor 5,50.

Tijdelijk Niet in voorraad

Tijdelijk voor: Excl. BTW: 4,55 Incl. BTW: 5,50

Van: Excl. BTW: 5,79 Incl. BTW: 7,00

Gratis bezorging & retourneren

Neleman Bestseller!

Al twee jaar lang onze meest verkochte wijn.

Neleman Viognier Verdil is een spannende wijn door de unieke combinatie van de twee druivenrassen viognier en verdil. Viognier komt met name veel voor in de Franse Rhône maar gedijt ook erg goed in de hoog gelegen wijngaarden van Valencia. De viognier is mooi rond en zacht van smaak. De Verdil druif geeft frisheid aan de wijn. Deze laatste is een bijzondere, zeldzame druif en typerend voor Valencia. Er staat nog maar 50 ha van aangeplant, dat is heel weinig. De wijn is fris, rond en zacht van smaak. In de neus heerlijk exotisch wit fruit, ananas, gele meloen en mangofruit.


Lekker te combineren bij visschotels, salades of bij schaal en schelpdieren. Direct na de oogst al drinkbaar, tot twee jaar te bewaren.

Hoe ontstaat een spannende wijn?

Derrick en Diego zaten in de auto van de wijngaard naar huis, en hun gedachten gingen uit naar een idee voor een nieuwe wijn. Hoe kunnen we een wijn maken waar we mensen mee verrassen? Wat is dé unieke combinatie? Het moet leuk klinken, spannend smaken, en uniek zijn. Zo is het idee van deze wijn ontstaan. Na het maken van Neleman Viognier-Verdil wisten ze het zeker: dit gaat een succes worden, en dat is gebleken! Wijnschrijver Harold Hamersma heeft Neleman Viognier Verdil beoordeeld met een acht, en Onno Kleijn zelfs met een negen!

Alcohol 12,5%
Regio Valencia
Sluiting Schroefdop
Inhoud 75CL
Druif Verdil, Viognier
Bio-controle Skal 102719
Vegan friendly Ja

Gratis verzending

Biologisch

Vrolijkheids garantie

Reviews

Voor geen geld een uitermate vriendelijke fles. Perzik, abrikoos; zachte vruchten gecombineerd met uitnodigende zuren. Heeft een zachtmoedig karakter. Doet het heel goed zomaar maar met wat licht-vette pasta komt hij ook erg tot zijn recht.

- Frits Minderhoud

Fris en tegelijk een beetje rond, boterig bijna. Ongecompliceerd lekker, smakkend aangenaam zonder diepe lagen of moeilijk gedoe.

- Onno Kleyn