Sluiten
Over Neleman
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
Gecontroleerd biologisch en veganistisch
In optimale samenwerking met de natuur
Terug

Achterhoeks genieten

Neleman headquarters ligt in Zutphen net op de grens van de Achterhoek, 20 minuten verder de Achterhoek in vind je Hengelo waar eetcafé Jansen & Jansen gevestigd is. Hier geniet je in de zomer van één van onze wijnen op het deels overdekte terras. Wij spreken medewerkster Anniek. Zij vertelt over Jansen & Jansen en over de samenwerking met ons.
Ontwerp-zonder-titel-5

Wat maakt Jansen & Jansen zo bijzonder?
Eetcafé Jansen & Jansen, in Hengelo Gelderland, ademt een echt Achterhoekse sfeer. Bij ons staat gastvrijheid en gezelligheid voorop. Het hele interieur draagt bij aan de Achterhoekse ambiance, de authentieke stamtafel, de houten vloer, de gezellige hoekjes, maar ook ons terras dat deels overdekt is. Wat ons ook bijzonder maakt is dat gasten/vakantiegangers vaak bij ons terug komen. Gasten zijn tevens tevreden over het eten en de goede prijs kwaliteitverhouding. 

"Iedereen is in ons eetcafé welkom. Of je nou op klompen loopt of directeur bent."

Hoe dragen jullie bij aan het groene aspect?
Bij Jansen & Jansen hebben we verschillende vegetarische lunch- en dinergerechten op onze kaart staan en enkele gerechten kunnen ook vegetarisch besteld worden. Wij werken met de allergenen wet, wanneer onze gasten dit aan ons doorgeven wordt er zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Onze keuken kookt ook veganistisch maar wij hebben geen standaard veganistische gerechten op de menukaart staan. Wanneer dit van te voren is aangegeven, wordt er uiteraard rekening mee gehouden en kan de keuken dit vast voorbereiden. Verder proberen wij zoveel mogelijk het afval te scheiden om zo met zijn allen duurzaam bezig te zijn. 

50754133_1682651988503470_8430613643443306496_n

Waarom Neleman en Jansen & Jansen een goede match zijn?
Neleman past goed in het eetcafé,  wij vinden het leuk om samen te werken met bedrijven in en rondom Hengelo (GLD). Onze gasten vinden het prettig dat wij naast onze huiswijnen ook biologische wijnen verkopen, wij kunnen de gasten hier veel over vertellen. Als wij nieuwe wijnen willen proberen  in ons assortiment, kunnen we langs komen met  ons team en gaan we verschillende wijnen proeven. Daarna maken we gezamenlijk een keuze! Neleman is net zo gastvrij als wij zelf, vandaar de  goede klik met hen! Ze hebben een mooie winkel en personeel met veel kennis. 

Wat is jouw favoriete Neleman wijn?
Onze favoriete Neleman wijn is de Chardonnay Muscat, dit is tevens een hardloper in ons eetcafé. Deze wijn is een frisse fruitige witte wijn, waarin je wit fruit en bloemen proeft. Omdat de wijn erg teogankelijk is, valt hij goed te combineren met de verschillende gerechten bij Jansen & Jansen. 

Tip van Anniek:
Als je in Hengelo bent moet je natuurlijk langs komen bij ons eetcafé, lekker genieten op het terras op de hoek van de straat. Of kom naar ons Café de Jongens dat vorig jaar april geopend is. Het café is een paar meter verderop, leuk voor jong en oud. 

Zin gekregen in een dagje Achterhoek? Ga dan zeker bij Jansen & Jansen in Hengelo langs! Kijk voor de menukaart en routebeschrijving op www.eetcafejansenjansen.nl

Actie: 
Alleen in de maand juli bij Jansen & Jansen in het eetcafé een fles Just Fucking Good Rosé met €4,50 korting.