Sluiten
Over Neleman
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
Gecontroleerd biologisch en veganistisch
In optimale samenwerking met de natuur
Terug

WAUW! HAROLD HAMERSMA GEEFT ONZE JUST FUCKING GOOD WINE WIT EEN 9

Onze witte Just Fucking Good Wine. Kreeg met de vorige jaargang het hoogste cijfer ooit in de krant gegeven aan een wijn: een 10-. Laat nou de nieuwe jaargang nóg beter zijn! Vinden niet alleen wij maar ook Harold Hamersma die hem een hele mooie beoordeling geeft!
BLOGcEGLplgOC2oiM

"De naam Just F*cking Good Wine is perfect gekozen. Beetje bold en cocky, en wat grof gebekt. Net als de wijn. Niet bijzonder elegant, wel bijzonder goed. Maar dit jaar zou ik JF*GW echter willen aanvullen tot 'JF*GW - ATS'; Just F*cking Good Wine- And Then Some. Heeft namelijk nóg meer gelaagdheid dan vorig jaar. Nog meer verschillende smaken en aroma's die over elkaar heen buitelen om zich aan de gelukkige drinker te presenteren. Ruik eraan: koriander, boenwas, nootmuskaat. Giet het in de mond: bergamot, anijs, amandelbloesems, het groen van lofjes, vanille en weer die citrus. Onze lieve collega Onno Kleyn raakte weer helemaal hoteldebotel en waardeerde ’m dit jaar met een 10+. Ook DGH waardeert 'm op, en kroont hem weer tot sterwijn. Fucking Well Priced bovendien!"

DE GROTE HAMERSMA: 9

Wijnvideo door Derrick Neleman

Wat is het verschil tussen de door Onno Kleyn bekroonde jaargang 2018 (10- voor prijs/kwaliteit in de Volkskrant) en de nieuwe jaargang 2019? Bekijk de verschillen in deze smaakmakende video.

Aanbevolen wijnen
Just Fucking Good Wine Verdil blend - Biologisch
Smaakvol en complex wit Biologische witte wijn
Just Fucking Good Wine Verdil blend - Biologisch
13.29
Actie
Just Fucking Good Wine Marselan - Biologisch
Krachtig en complex rood Biologische rode wijn
Just Fucking Good Wine Marselan - Biologisch
12.39 16.49
Actie
Just Fucking Good Wine Garnacha - Biologisch
Fris en droog Biologische rosé wijn
Just Fucking Good Wine Garnacha - Biologisch
9.99 13.29