Sluiten
Over Neleman
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
Gecontroleerd biologisch en veganistisch
In optimale samenwerking met de natuur
Terug

Lekker genieten: het kan!

Je hoort het opeens overal: mensen die aan dry january doen. En wie het gemist heeft, doet gewoon dry february. Nou, wij houden wel van droog. In onze wijngaarden passen we dry farming toe.
BLOGqLHRwta6XE3XV

Dat wil zeggen dat we onze druivenstokken niet irrigeren en dus geen kostbaar water verspillen (daarom hebben we ook druiven staan die goed tegen droogte kunnen). En onze wijnen zijn ook al lekker droog.

Zelfs de waarheid is weleens een beetje droog. Dat komt doordat ze vaak in het midden ligt. En in het midden, daar is het meestal niet zo opwindend. De waarheid is dat matigheid meestal het verstandigst is. Hoewel het voor een leek erg lastig is wetenschappelijk onderzoek te beoordelen, lijken er toch wel heel serieuze aanwijzingen te zijn dat een paar glazen per dag geen kwaad kunnen en zelfs goed voor je zijn – mits je verder ook gezond eet en verstandig leeft.

Alcohol is een stof die geur en smaak draagt: wijn ruikt en smaakt er dus simpelweg veel beter door. En wijn is er om van te genieten, vinden wij. Niet om je mee vol te laten lopen. Ook al niet omdat goede wijn niet spotgoedkoop kan zijn. Want dat gaat meestal ten koste van de kwaliteit, van de mensen die er hard voor werken én van de natuur. Wij gaan dus voor lekkere, goed gemaakte wijn tegen een eerlijke prijs. Daar kun je onbekommerd van genieten.

We maken het je extra makkelijk met onze schroefkurken die je zo in en uit de fles draait. De fles hoeft dus niet in één keer leeg. Ook handig: onze halve flesjes. We hebben die van onze Tempranillo Monastrell, Viognier Verdil én Just Fucking Good Wine in rood en wit. Zo is verstandig zijn elke dag een feest.

Aanbevolen wijnen
Actie
Bike Collection Viognier Verdil - 375ml - Biologisch
Licht, fris en fruitig wit Biologische witte wijn
Bike Collection Viognier Verdil - 375ml -...
3.49 4.59
Actie
Bike Collection Tempranillo Monastrell - 375ml - Biologisch
Licht en fruitig rood Biologische rode wijn
Bike Collection Tempranillo Monastrell - 375ml...
3.49 4.59
Actie
Just Fucking Good Wine Verdil blend - 375ml - Biologisch
Smaakvol en complex wit Biologische witte wijn
Just Fucking Good Wine Verdil blend - 375ml -...
5.49 7.29
Just Fucking Good Wine Marselan - 375ml - Biologisch
Krachtig en complex rood Biologische rode wijn
Just Fucking Good Wine Marselan - 375ml -...
8.99