Sluiten
Gratis thuisbezorgd bij besteding vanaf €37.50
Over Neleman
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
Gecontroleerd biologisch en veganistisch
In optimale samenwerking met de natuur
Klantenservice
Neem contact op

Telefoon: 0575 757 097
WhatsApp: 06 2434 1590
E-mail: hallo@neleman.org

Terug naar klantenservice

veelgestelde vragen

Om het je makkelijk te maken hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen, of wil je liever persoonlijk contact? Wij zitten voor je klaar.

Overige vragen

Ik wil de nieuwsbrief niet meer ontvangen, hoe regel ik dat?

Met onze nieuwsbrief willen we je verrassen met persoonlijke aanbiedingen. Ook delen we wekelijks inhoudelijke verhalen over wijn, design en duurzame thema's. We begrijpen natuurlijk dat het zonde is als je mailbox wordt overspoeld en je er niet eens aan toe komt om dit alles te lezen. Daarom zie je in elke nieuwsbrief onderaan een linkje om je voor de nieuwsbrief af te melden. En mocht je toch wel al die mooie verhalen willen lezen dan kun je hiervoor terecht op onze blog.

1
Waarom Just Fucking Good Wine?

Onze bedoeling is uiteraard niet om puberaal of shockerend over te komen - de naam is bedoeld om een statement te maken. Ons credo is: gewoon heel goede wijn, zonder gedoe. Het gaat dus echt om de wijn en wij staan natuurlijk volledig achter de naam hiervan. Naast onze rode en witte Just Fucking Good Wine hebben we ook vele andere wijnen met andere namen en etiketten die je wellicht wel aan zullen spreken. We hopen dan ook dat daar een lekkere wijn voor je tussenzit. Want uiteindelijk is het ons daarom te doen: mensen laten genieten van onze heerlijke biologische wijnen. 

1
Kan ik de wijn op een adres in het buitenland laten leveren?

Daar zit je dan: voetjes omhoog, ondergaande zon.. even weg van het hectische Nederland. Er ontbreekt alleen nog iets om het moment helemaal perfect te maken: een goed glas Neleman wijn. Even checken of Neleman ook al drones naar jou toe kan laten vliegen?

De realiteit is dat we het fantastisch zouden vinden om ook in het buitenland de wijn te kunnen bezorgen, dat is op dit moment alleen nog niet mogelijk. Natuurlijk zijn wij wel aan het onderzoeken of dit in de toekomst misschien wel mogelijk is, maar dan natuurlijk wel met een duurzame oplossing. Dus neem je Neleman wijn gewoon lekker mee op vakantie!

1
Kan ik Neleman wijn ook in Valencia kopen?

Leuk dat je in Spanje op zoek bent naar Neleman wijnen! Deze zijn in Valencia  te verkrijgen in de bierbrouwerij van ons hoofd-wijnmaker: 

CERVEZAS FERNANDEZ PONS S.L.
Avda. Escultor Andreu Alfaro, nº3
46610 Godella (Valencia)
+34 647 457 120

Openingstijden van 7:00 tot 15:00 en van 16:00 tot 19:30 uur
Graag eerst even contact opnemen omdat je anders voor een dichte deur zou kunnen komen te staan.

1
Kan ik de Neleman wijngaard bezoeken?

Wat leuk dat je ons wilt bezoeken! Helaas hebben we nog geen bezoekerscentrum en zijn we hier ook niet op ingericht.
We verzorgen uitsluitend op afspraak rondleidingen, als dit past met ons team in Spanje. Mail naar hallo@neleman.org voor meer info.
Wanneer we in de toekomst ons bezoekerscentrum openen, zullen we dit uitgebreid communiceren in onze nieuwsbrief en ben je de eerste die het hoort.

Bodegas Neleman

Calle San Vicente 1
46310 Casas del Rey - Valencia Spanje

1
Kan ik jullie wijn eerst proeven?

Als wijnliefhebber ben je natuurlijk reuze nieuwsgierig naar waar de wijn vandaan komt. Niets is zo mooi als een bezoek aan het wijnhuis, alleen ligt Valencia niet om de hoek. Daarom is het een uitkomst om eens op bezoek te gaan bij onze City Winery in Zutphen (binnenkort ook in Utrecht!). Hier staan altijd wijnen open om te kunnen te proeven. Bovendien is Zutphen een prachtige stad om eens te bezoeken. Even uitwaaien langs de slingerende IJssel, een tocht met de fluisterboot over de Berkel, of klimmen op de stadsmuur. Bovendien zit de oude Hanzestad vol met bijzondere speciaalzaken.

De Neleman City Winery vind je dicht bij de Wijnhuistoren op de Groenmarkt (nummer 10), en is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Regelmatig worden er ook thema proeverijen georganiseerd, hierover informeren we je in onze nieuwsbrief. Je bent van harte welkom.

1
Ik ben lid van de NVV (Nederlandse vereniging voor veganisme). Krijg ik de ledenkorting ook bij Neleman?

Ja! In samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) krijg je als lid van de vereniging altijd 10% korting op je aankoop bij Neleman (m.u.v. aanbiedingen). 

1