Sluiten
Over Neleman
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
Gecontroleerd biologisch en veganistisch
In optimale samenwerking met de natuur

Terug naar klantenservice

veelgestelde vragen

Om het je makkelijk te maken hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen, of wil je liever persoonlijk contact? Wij zitten voor je klaar.

Overige vragen

Waarom Just Fucking Good Wine?

Onze bedoeling is uiteraard niet om puberaal of shockerend over te komen - de naam is bedoeld om een statement te maken. Ons credo is: gewoon heel goede wijn, zonder gedoe. Het gaat dus echt om de wijn en wij staan natuurlijk volledig achter de naam hiervan. Naast onze rode en witte Just Fucking Good Wine hebben we ook vele andere wijnen met andere namen en etiketten die je wellicht wel aan zullen spreken. We hopen dan ook dat daar een lekkere wijn voor je tussenzit. Want uiteindelijk is het ons daarom te doen: mensen laten genieten van onze heerlijke biologische wijnen. 

1
Ik woon in België, kan ik ook Neleman wijn bestellen?

Ja je kan onze wijn bestellen via www.neleman.be

1
Kan ik Neleman wijn ook in Valencia kopen?

Leuk dat je in Spanje op zoek bent naar Neleman wijnen! Deze zijn in Valencia te verkrijgen in ons wijnhuis: 

Bodegas Neleman
Calle San Vicente 23
46310 Casas del Rey (Venta del Moro) 
hola@neleman.es
+34 960 130320

1
Ik wil de nieuwsbrief niet meer ontvangen, hoe regel ik dat?

Met onze nieuwsbrief willen we je verrassen met persoonlijke aanbiedingen. Ook delen we wekelijks inhoudelijke verhalen over wijn, design en duurzame thema's. We begrijpen natuurlijk dat het zonde is als je mailbox wordt overspoeld en je er niet eens aan toe komt om dit alles te lezen. Daarom zie je in elke nieuwsbrief onderaan een linkje om je voor de nieuwsbrief af te melden

1
Ik woon in Duitsland, kan ik ook Neleman wijn bestellen?

Ja je kan onze wijn bestellen via www.neleman.de

1
Hoe bewaar ik jullie sulfietvrije wijn?

Een wijn zonder toegevoegd sulfiet kun je vergelijken met verse natuurproducten. Fruit bijvoorbeeld. Heb je eenmaal in een appel gebeten, dan moet je hem helemaal opeten – wat natuurlijk bepaald geen straf is. Dat geldt ook voor deze wijn: de inhoud is heerlijk, maar kwetsbaar, en gaat achteruit door blootstelling aan lucht. Na opening moet je de fles daarom eigenlijk dezelfde dag leegdrinken. Dan is de wijn op z’n best. Als het niet anders kan, druk dan de kurk goed in de fles en bewaar hem in de koelkast. Ook een onaangebroken fles natuurwijn kun je niet onbeperkt laten staan. Drink de wijn zo snel mogelijk en bewaar hem ondertussen op een plek waar het niet te warm of te koud is: rond de 16 °C is ideaal. Voorkom sterke temperatuurschommelingen. Zet je flessen dus niet bij de kachel, naast het fornuis of bij het raam. Vaak is een slaapkamer de meest geschikte plek.

1
Ik woon in Spanje, kan ik ook Neleman wijn bestellen?

Ja je kan onze wijn bestellen via www.neleman.es

1
Kan ik jullie wijn eerst proeven?

Op dit moment kun je helaas geen wijn proeven in onze winkel in Zuphen vanwege de corona maatregelen. Wel kunnen onze brandstoremanagers je zó goed een wijnbeschrijving of wijnadvies geven dat het bijna is alsof je de wijn zelf proeft! Je bent dus van harte welkom in Amsterdam aan het Gerard Douplein 4b, in Utrecht aan de Burg. Reigerstraat 24a (beide open zo en ma van 13-20 uur, di-vr van 11-20 en za van 10-20 uur) en in Zutphen op de Groenmarkt 10 (open van ma - za van 9-18 uur).

1
Kan ik de Neleman wijngaard bezoeken?

Wat leuk dat je ons wijnhuis en onze wijngaarden wilt bezoeken! Dit kan alleen op afspraak. Casas del Rey ligt op ruim een uur rijden van Valencia (geen OV). Neem voor een afspraak contact op met Marcos, dat kan door hem een mailtje te sturen: marcos@neleman.es. 

Bodegas Neleman

Calle San Vicente 23 
46310 Casas del Rey - Valencia Spanje

1
Ik ben lid van de NVV (Nederlandse vereniging voor veganisme). Krijg ik de ledenkorting ook bij Neleman?

Ja! In samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) krijg je als lid van de vereniging altijd 10% korting op je aankoop bij Neleman (m.u.v. aanbiedingen). 

1