Sluiten
Over Neleman
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
Gecontroleerd biologisch en veganistisch
In optimale samenwerking met de natuur

Terug naar klantenservice

veelgestelde vragen

Om het je makkelijk te maken hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen, of wil je liever persoonlijk contact? Wij zitten voor je klaar.

City Winery Zutphen

Verzorgen jullie ook proeverijen?

Ja hoor, ook voor proeverijen kun je bij Neleman terecht, tegenwoordig regelmatig online! Bij Neleman koop je de wijn direct bij de wijnmaker via de digitale snelweg. Duurzaam én super voordelig. Bovendien scheelt dit 1500 kilometer zweten in een brandende auto. Natuurlijk wil je ook een keer op bezoek bij de wijnmaker, een kijkje nemen in het proeflokaal en gepassioneerde verhalen horen over de oogst. Romantisch! Dan kom je toch gewoon naar Amsterdam, Utrecht of Zutphen? Want daar vind je de Neleman Brandstores en hier kan het team je alles vertellen over de omgeving, de druiven en de bijzondere hobby’s van de wijnmaker. 

Lees hier meer over de mogelijkheden van online proeverijen bij Neleman. Proeverijen op locatie doen we graag weer als de coronamaatregelen ingetrokken zijn. 

1
Hoe werkt jullie partyservice?

Feestjes geven is super leuk, maar er komt altijd een boel werk bij kijken. Helemaal als de kaarsjes eenmaal zijn uitgeblazen, dan staat er vaak een berg afwas te wachten. Daar willen we je graag bij helpen. Geef jij een feestje en schenk je Neleman wijn? Dan verzorgen wij GRATIS het glaswerk voor jou, inclusief afwas! Alleen geldig in Zutphen en Utrecht. Vanwege Covid19 is de partyservice nu helaas niet beschikbaar. Neem zodra het weer kan contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Lees hier meer over de mogelijkheden. 

1
Wat zijn de openingstijden van de Brandstores?

Neleman Brandstores Amsterdam en Utrecht zijn geopend van maandag en zondag van 13:00 tot 20:00 uur, maandag tot en met vrijdag van 11:00 tot 20:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 20:00 uur.

Neleman Brandstore Zutphen is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur www.neleman.org 24/7 geopend!

Als wijnliefhebber ben je natuurlijk reuze nieuwsgierig naar waar de wijn vandaan komt. Niets is zo mooi als een bezoek aan het wijnhuis, alleen ligt Valencia niet om de hoek. Daarom is het een uitkomst om eens op bezoek te gaan bij onze Brandstores in Amsterdam, Zutphen en Utrecht. 

1