Sluiten
Over Neleman
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
Gecontroleerd biologisch en veganistisch
In optimale samenwerking met de natuur

Terug naar klantenservice

veelgestelde vragen

Om het je makkelijk te maken hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen, of wil je liever persoonlijk contact? Wij zitten voor je klaar.

Bezorgen en afhalen

Kan ik kiezen wanneer mijn bestelling wordt geleverd?

Let op: i.v.m. maatregelen in ons magazijn vanwege het coronavirus wordt je bestelling tijdelijk een dag later geleverd dan je van ons gewend bent!

Ja, je kunt je eigen bezorgdag kiezen! Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan kan je bestelling de volgende dag al worden geleverd. Je hebt daarbij de keuze tussen dag- of avondlevering. Uiteraard kun je zelf ook een andere bezorgdag kiezen. Wij bezorgen van dinsdag tot en met zaterdag. Kies je voor levering door Budbee of fietskoeriers dan is maandag ook een bezorgdag.

 

1
Kan ik mijn bestelling ook afhalen in de Brandstores?

Ja dat kan zeker, wanneer je de bestelling online plaatst, kun je ook kiezen voor afhalen in de Brandstores. Wanneer je je bestelling op maandag tot en met vrijdag plaatst, kun je hem de volgende dag ophalen tijdens onze openingstijden. Plaats je je bestelling op zaterdag of zondag? Dan kun je deze bestelling vanaf maandag 11:00 uur ophalen bij de Neleman Brandstores in Amsterdam en Utrecht en vanaf 9:00 uur in Zutphen.

1
Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Let op: i.v.m. maatregelen in ons magazijn wegens het coronavirus wordt je bestelling tijdelijk een dag later geleverd dan je van ons gewend bent!

Tijdens het bestellen, kun je afhankelijk van je woonplaats kiezen uit verschillende bezorgmogelijkheden. Wij werken hiervoor samen met PostNL, Budbee en de Fietskoeriers.nl. Afhankelijk van de door jouw gekozen bezorgdienst kennen wij de volgende levertijden:

Bezorging bij jou thuis met PostNL
LET OP: 
M.i.v. 16 maart 2020 tekent de bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit doen we om het contact tussen mensen te minimaliseren. We vragen de ontvanger om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningveld. Alvast bedankt voor je begrip.

Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling standaard de volgende dag bezorgd (dinsdag tot en met zaterdag). Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Standaard bezorgen wij je bestelling overdag en laten je tijdens het afrekenen meteen weten in welk tijdvak je de bezorger kunt verwachten. Ontvang jij je bestelling liever in de avond (op werkdagen tussen 18:00 - 22:00 uur)? Geen probleem! Indien dit mogelijk is in jouw woonplaats, bieden we je deze optie aan tijdens het bestellen. 

Bezorging bij jou thuis met Budbee
Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling standaard  de volgende werkdag bezorgd (maandag tot en met vrijdag). Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Budbee bezorgt je bestelling altijd in de avonduren tussen 16:00 - 22:30

Bezorging bij jou thuis met Fietskoeriers.nl
LET OP: Vanwege het coronavirus hebben onze koeriers een protocol. Voor jou betekent dit concreet dat zij afstand bewaren en je pakket zonder fysiek contact bezorgen.
Bij tekenen voor ontvangst zal de koerier dit namens jou doen. Het virus overleeft niet op papier en karton, dus is niet overdraagbaar via jouw pakket. Alvast bedankt voor je begrip.

Woon jij in in één van de 30 steden waar Fietskoeriers.nl bezorgt? Dan kun je tijdens het bestellen voor bezorging op de fiets kiezen! Zo verminderen we de verkeersdruk in de stad en beperken we de uitstoot van CO2 tot een minimum. Bestel je op een werkdag vóór 23:59 uur, dan wordt je bestelling standaard de volgende werkdag bezorgd (maandag tot en met vrijdag). Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Fietskoeriers.nl bezorgt je bestelling altijd in de avond tussen 18:00 - 22:00 uur.

Ophalen bij Neleman Zutphen, Neleman Amsterdam of Neleman Utrecht
Je kunt je online bestelling ook kosteloos ophalen in onze Brandstores in Zutphen, Amsterdam of Utrecht. Tijdens het bestellen kun je kiezen voor de optie 'Afhalen', wij zorgen er dan voor dat je bestelling zo snel mogelijk klaar staat in onze winkel. Je kunt je bestelling ophalen tijdens de openingstijden van onze Brandstores: Zutphen maandag t/m zaterdag van 9:00 - 18:00 uur. Amsterdam en Utrecht dinsdag t/m vrijdag van 11:00 - 20:00 uur, zaterdag van 10:00 - 20:00 uur en zondag en maandag van 13:00 tot 20:00 uur. 

Heb je vragen over je bestelling of de bezorging daarvan? Onze klantenservice helpt je graag verder! Stuur een e-mail naar hallo@neleman.org of bel ons op 0575 - 757 097 (maandag tot en met vrijdag van 9:00 - 20:00 uur, zaterdag van 9:00 - 20:00 uur en zondag van 13:00 - 20:00 uur).  

1
Wie bezorgt mijn bestelling?

Wij bezorgen je bestelling afhankelijk van je woonplaats met PostNL, Budbee of de Fietskoeriers. Hoe duurzamer de vervoerder, hoe minder verzendkosten! Ook kun je nu kiezen voor Expresslevering van jouw wijn binnen de ring van Amsterdam en in Utrecht, levering binnen 1 uur, ook gekoelde wijn! Hiervoor werken wij samen met Packaly.

Let op: door een grote toename van online bestellingen kan jouw wijn later bezorgd worden dan je van ons gewend bent!

Bezorging bij jou thuis met PostNL
Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling standaard de volgende dag bezorgd (dinsdag tot en met zaterdag). Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Standaard bezorgen wij je bestelling overdag en laten je tijdens het afrekenen meteen weten in welk tijdvak je de bezorger kunt verwachten. In verband met het Coronavirus en de nieuwe verscherpte maatregelen, is er op dit moment geen avondlevering mogelijk. Alle pakketten die via Post NL worden bezorgd, worden tot 18.00 uur bij je bezorgd. Let op: Onze bezorgers mogen de bestelling niet afleveren bij de buren in verband met de leeftijdscheck.

Bezorging bij jou thuis met Budbee
Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling standaard de volgende werkdag bezorgd (maandag tot en met vrijdag). Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Budbee zorgt voor compensatie van de CO2 uitstoot en rijdt zoveel mogelijk elektrisch of met de fiets. Budbee bezorgt je bestelling altijd in de avonduren. In verband met het Coronavirus en de nieuwe en verscherpte maatregelen worden de pakketten bezorgd tussen 16:00 - 20:00 uur.

Bezorging bij jou thuis met de Fietskoeriers
Woon jij in één van de 30 steden waar de Fietskoeriers bezorgen? Dan kun je tijdens het bestellen voor bezorging op de fiets kiezen! Zo verminderen we de verkeersdruk in de stad en beperken we de uitstoot van CO2 tot een minimum. Bestel je op een werkdag vóór 23:59 uur, dan wordt je bestelling standaard de volgende werkdag bezorgd (maandag tot en met vrijdag). Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Fietskoeriers bezorgen overdag of in de avond. In verband met het Coronavirus en de nieuwe en verscherpte maatregelen zal dit in de avond tussen 18:00 - 20:00 uur zijn.

Heb je vragen over je bestelling of de bezorging daarvan? Onze klantenservice helpt je graag verder! Stuur een e-mail naar hallo@neleman.org of bel ons op 0575 - 757 097 (maandag tot en met vrijdag van 9:00 - 18:00 uur). 

1
Wat is de status van mijn bestelling?

We houden je maar al te graag op de hoogte. Zo ook over jouw wijnbestelling.

  1. Als je bestelling correct is afgehandeld ontvang je de orderbevesting per e-mail;
  2. Nadat we je pakket klaar hebben gemaakt voor verzending en deze is ontvangen bij onze vervoerder ontvang je een track & trace link in je e-mail. De track & trace link vind je ook altijd terug onder je eigen account op onze website;
  3. Met de track & trace kun je zien wanneer je de bezorger kunt verwachten en kun je indien gewenst ook een ander bezorgmoment kiezen (wel zo makkelijk!).
1