Sluiten
NL BE ES
Over Neleman
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
Gecontroleerd biologisch en veganistisch
In optimale samenwerking met de natuur
Klantenservice
Neem contact op

Telefoon: 0575 757 097
WhatsApp: 06 2434 1590
E-mail: hallo@neleman.org

Terug naar klantenservice

veelgestelde vragen

Om het je makkelijk te maken hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen, of wil je liever persoonlijk contact? Wij zitten voor je klaar.

Mijn Neleman Account

Voordelen mijn account

Bij ons kun je afrekenen als gast of door een account aan te maken. Het aanmaken van 'mijn account' heeft behoorlijk wat voordelen.

Makkelijk en snel
Bestel makkelijk en snel zonder elke keer je gegevens in te hoeven vullen. Volg de status van je bestelling en bekijk je orderhistorie. Ook kun je makkelijk je gegevens wijzigen. Een account maak je makkelijk en snel aan via ‘inloggen’ rechtsbovenaan de pagina. Vul je naam en e-mailadres in en je bent er. Als je al een account hebt dan vul je je e-mailadres en wachtwoord in en kun je direct starten met het uitzoeken van je wijn!

1
Wachtwoord vergeten, wat nu?

Vergeten is menselijk… Gelukkig kun je altijd een nieuw wachtwoord aanvragen. Ga rechtsbovenin de website naar 'inloggen', klik op 'wachtwoord vergeten', vul je e-mailadres in en binnen een paar seconden ontvang je een nieuw wachtwoord per mail.

1
Gegevens wijzigen?

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?
In onze webshop kun je makkelijk je gegevens wijzigen. Zodra je bent ingelogd kun je al je persoonlijke gegevens aanpassen en wijzigen

1
Aanmelden

Hoe kan ik een account aanmaken?

Dat gaat heel eenvoudig, als je onderstaande stappen volgt heb je zo een account aangemaakt:

• Ga naar ‘inloggen’ rechts bovenaan de pagina
  • Klik op de volgende pagina op 'maak account aan' en vul de gevraagde gegevens in
  • Vervolgens klik je op 'doorgaan'
  • Je account is nu aangemaakt
  • Links onder 'menu' vind je de mogelijkheid om eventuele wijzigingen aan te brengen