Sluiten
Gratis thuisbezorgd bij besteding vanaf €37.50
Over Neleman
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
Gecontroleerd biologisch en veganistisch
In optimale samenwerking met de natuur
Klantenservice
Neem contact op

Telefoon: 0575 757 097
WhatsApp: 06 2434 1590
E-mail: hallo@neleman.org

Terug naar klantenservice

veelgestelde vragen

Om het je makkelijk te maken hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen, of wil je liever persoonlijk contact? Wij zitten voor je klaar.

Bestellen en betalen

Waar vind ik mijn factuur?

We bewaren je factuur online in je account. Deze is te vinden in "mijn bestellingen" en is ca. 10 minuten na je bestelling beschikbaar. Op je factuur staat vermeld wat je hebt besteld, het aankoopbedrag en het BTW bedrag.

1
Op welke manier kan ik betalen bij Neleman?

Bij Neleman kun je op verschillende manieren betalen:

 • Contant (Alleen in de winkel)
 • iDeal
 • Creditcard
 • PayPal
 • Klarna (Betaal later + €0.95)
1
Wat zijn de verzendkosten?

Bestel je voor een bedrag van € 37.50 of meer dan is de bezorging gratis, voor orders onder dit bedrag vragen we een bijdrage van €4.95 in de verzendkosten. 

Retourneren is altijd gratis, wanneer je eerst contact met ons opneemt om een afhaalafspraak in te plannen.

1
Advies en hulp bij wijnkeuze

Wij geven je graag advies zodat jij de beste wijnkeuze kunt maken. Kom je er niet uit? Dan ben je van harte welkom om te bellen, appen of langs te komen bij onze eigen Brandstores voor advies.

1

Bezorgen en afhalen

Kan ik kiezen wanneer mijn bestelling wordt geleverd?

Ja, je kunt je eigen bezorgdag kiezen! Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan kan je bestelling de volgende dag al worden geleverd. Je hebt daarbij de keuze tussen dag- of avondlevering. Uiteraard kun je zelf ook een andere bezorgdag kiezen. Wij bezorgen van dinsdag tot en met zaterdag. 

1
Wie bezorgt mijn bestelling?

Wij bezorgen je bestelling afhankelijk van je woonplaats met PostNL, Budbee of de Fietskoeriers.

Bezorging bij jou thuis met PostNL
Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling standaard de volgende dag bezorgd (dinsdag tot en met zaterdag). Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Standaard bezorgen wij je bestelling overdag en laten je tijdens het afrekenen meteen weten in welk tijdvak je de bezorger kunt verwachten. Ontvang jij je bestelling liever in de avond (op werkdagen tussen 17:30 - 22:30 uur)? Geen probleem! Indien dit mogelijk is in jouw woonplaats, bieden we je deze optie aan tijdens het bestellen. 

Bezorging bij jou thuis met Budbee
Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling standaard de volgende werkdag bezorgd (maandag tot en met vrijdag). Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Budbee bezorgd je bestelling altijd in de avonduren tussen 17:00 - 22:00 uur.

Bezorging bij jou thuis met de Fietskoeriers
Woon jij in in één van de 30 steden waar de Fietskoeriers bezorgen? Dan kun je tijdens het bestellen voor bezorging op de fiets kiezen! Zo verminderen we de verkeersdruk in de stad en beperken we de uitstoot van CO2 tot een minimum. Bestel je op een werkdag vóór 23:59 uur, dan wordt je bestelling standaard de volgende werkdag bezorgd (maandag tot en met vrijdag). Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Fietskoeriers bezorgen altijd in de avond tussen 18:00 - 22:00 uur.

Heb je vragen over je bestelling of de bezorging daarvan? Onze klantenservice helpt je graag verder! Stuur een e-mail naar hallo@neleman.org of bel ons op 0575 - 757 097 (maandag tot en met vrijdag van 9:00 - 18:00 uur). 

1
Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Tijdens het bestellen, kun je afhankelijk van je woonplaats kiezen uit verschillende bezorgmogelijkheden. Wij werken hiervoor samen met PostNL en de Fietskoeriers.nl. Afhankelijk van de door jouw gekozen bezorgdienst kennen wij de volgende levertijden:

Bezorging bij jou thuis met PostNL
Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling standaard de volgende dag bezorgd (dinsdag tot en met zaterdag). Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Standaard bezorgen wij je bestelling overdag en laten je tijdens het afrekenen meteen weten in welk tijdvak je de bezorger kunt verwachten. Ontvang jij je bestelling liever in de avond (op werkdagen tussen 18:00 - 22:00 uur)? Geen probleem! Indien dit mogelijk is in jouw woonplaats, bieden we je deze optie aan tijdens het bestellen. 

Bezorging bij jou thuis met Budbee
Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling standaard de volgende werkdag bezorgd (maandag tot en met vrijdag). Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Budbee bezorgd je bestelling altijd in de avonduren tussen 17:00 - 22:00 uur.

Bezorging bij jou thuis met Fietskoeriers.nl
Woon jij in in één van de 30 steden waar Fietskoeriers.nl bezorgd? Dan kun je tijdens het bestellen voor bezorging op de fiets kiezen! Zo verminderen we de verkeersdruk in de stad en beperken we de uitstoot van CO2 tot een minimum. Bestel je op een werkdag vóór 23:59 uur, dan wordt je bestelling standaard de volgende werkdag bezorgd (maandag tot en met vrijdag). Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Fietskoeriers.nl bezorgt je bestelling altijd in de avond tussen 18:00 - 22:00 uur.

Ophalen in de Neleman City Winery
Je kunt je online bestelling ook kosteloos ophalen in de Neleman City Winery in Zutphen. Tijdens het bestellen kun je kiezen voor de optie 'Afhalen', wij zorgen er dan voor dat je bestelling zo snel mogelijk klaar staat in onze winkel. Je kunt je bestelling ophalen tijdens de openingstijden van onze City Winery: dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 - 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 - 17:00 uur. 

Heb je vragen over je bestelling of de bezorging daarvan? Onze klantenservice helpt je graag verder! Stuur een e-mail naar hallo@neleman.org of bel ons op 0575 - 757 097 (maandag tot en met vrijdag van 9:00 - 18:00 uur).  

1
Kan ik mijn bestelling ook afhalen in de Brandstores?

Ja dat kan zeker, wanneer je de bestelling online plaatst, kun je ook kiezen voor afhalen in de Brandstores. Wanneer je je bestelling op dinsdag tot en met vrijdag plaatst, kun je hem de volgende dag ophalen tijdens onze openingstijden. Plaats je je bestelling op zaterdag of zondag? Dan kun je deze bestelling op dinsdag na 10:00 uur ophalen bij de Neleman Brandstores in Zutphen en Utrecht.

1
Wat is de status van mijn bestelling?

We houden je maar al te graag op de hoogte. Zo ook over jouw wijnbestelling.

 1. Als je bestelling correct is afgehandeld ontvang je de orderbevesting per e-mail;
 2. Nadat we je pakket klaar hebben gemaakt voor verzending en deze is ontvangen bij onze vervoerder ontvang je een track & trace link in je e-mail. De track & trace link vind je ook altijd terug onder je eigen account op onze website;
 3. Met de track & trace kun je zien wanneer je de bezorger kunt verwachten en kun je indien gewenst ook een ander bezorgmoment kiezen (wel zo makkelijk!).
1

Ruilen en retourneren

Klacht melden en garantie

Heb je een klacht?
Dan kun je bellen of mailen met onze klantenservice via 0575 757 097 of hallo@neleman.org. Graag horen we van je wat je klacht is en als het mogelijk is ontvangen wij graag een foto van de eventuele schade. Je krijgt altijd direct een bevestiging van ontvangst en binnen 5 werkdagen een inhoudelijke reactie. Indien de klacht niet naar tevredenheid door ons wordt afgehandeld, heb je als consument het recht om een klacht in te dienen bij Thuiswinkel Waarborg, waarbij wij zijn aangesloten. Je kunt je klacht indien via dit online contactformulier van Thuiswinkel Waarborg.

Hoe is garantie geregeld?
Wij bieden je garantie conform de richtlijnen van de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel.

De ondernemer staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.

Een door de ondernemer, fabrikant of importeur als garantie aangeboden regeling doet niets af aan de rechten en vorderingen die de consument ter zake van een tekortkoming in de nakoming van de verplichtingen van de ondernemer jegens de ondernemer kan doen gelden op grond van de wet en/of de overeenkomst op afstand. Onder de volgende omstandigheden is een product uitgesloten van garantie: Aantoonbaar ander gebruik dan in het dagelijks gebruik mag worden aangenomen ten gevolge waarvan beschadigingen zijn ontstaan.

1
Bestelling verkeerd bezorgd of beschadigd?

Wij en onze vervoerder doen er alles aan om je bestelling netjes en onbeschadigd te bezorgen. Heb je onverhoopt toch een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. In overleg met jou zullen wij altijd proberen tot een goede oplossing te komen. Mail ons via hallo@neleman.org of bel 0575 757 097.

1
Klachtafhandeling

Hoe snel reageren jullie op klachten?
Je krijgt altijd direct een bevestiging van ontvangst als je een klacht per e-mail hebt gestuurd. Binnen 5 werkdagen ontvang je een inhoudelijke reactie op je klacht.

Bent je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Tevens kun je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (ec.europa.eu).

1
Hoe kan ik retourneren?

Bij Neleman kun je je bestelling binnen 30 dagen gratis ruilen of retourneren. Je kunt ook eerst binnen 30 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat je van de aankoop af wenst te zien. Na aanmelding heb je vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren. Neem contact met ons op via hallo@neleman.org of bel 0575 757 097, dan maken we een afspraak om de retourzending bij je thuis op te laten halen. Het totale aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen terugbetaald (deze termijn start op het moment dat je het artikel terugstuurt, of aangeeft je artikel terug te willen sturen).

Voldoet een wijn niet aan je verwachting dan kun je die vergoed krijgen, ook hiervoor geldt een termijn van 30 dagen. Je kunt de wijn ruilen of geld retour krijgen. Uiteraard dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking in geval van ruilen of retourneren. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

1

Mijn Neleman Account

Gegevens wijzigen?

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?
In onze webshop kun je makkelijk je gegevens wijzigen. Zodra je bent ingelogd kun je al je persoonlijke gegevens aanpassen en wijzigen

1
Aanmelden

Hoe kan ik een account aanmaken?

Dat gaat heel eenvoudig, als je onderstaande stappen volgt heb je zo een account aangemaakt:

 • Ga naar ‘inloggen’ rechts bovenaan de pagina 
 • Klik op de volgende pagina op 'maak account aan' en vul de gevraagde gegevens in 
 • Vervolgens klik je op 'doorgaan' 
 • Je account is nu aangemaakt 
 • Links onder 'menu' vind je de mogelijkheid om eventuele wijzigingen aan te brengen
1
Voordelen mijn account

Bij ons kun je afrekenen als gast of door een account aan te maken. Het aanmaken van 'mijn account' heeft behoorlijk wat voordelen.

Makkelijk en snel
Bestel makkelijk en snel zonder elke keer je gegevens in te hoeven vullen. Volg de status van je bestelling en bekijk je orderhistorie. Ook kun je makkelijk je gegevens wijzigen. Een account maak je makkelijk en snel aan via ‘inloggen’ rechtsbovenaan de pagina. Vul je naam en e-mailadres in en je bent er. Als je al een account hebt dan vul je je e-mailadres en wachtwoord in en kun je direct starten met het uitzoeken van je wijn! 

Wachtwoord vergeten, wat nu?
Ga bovenin de website naar inloggen. Klik ‘wachtwoord vergeten’ aan, vul je e-mailadres in en binnen een paar seconden ontvang je een nieuw wachtwoord per mail

1
Wachtwoord vergeten, wat nu?

Vergeten is menselijk… Gelukkig kun je altijd een nieuw wachtwoord aanvragen. Ga rechtsbovenin de website naar 'inloggen', klik op 'wachtwoord vergeten', vul je e-mailadres in en binnen een paar seconden ontvang je een nieuw wachtwoord per mail.

1

Producten

Wat betekent dat fietsje op jullie etiket?

Het fietsje is het logo van Carbon Proof Certified. Wij zijn bij deze organisatie aangesloten en planten in Valencia bomen om onze CO2 uitstoot te compenseren. 

1
Hebben jullie sulfietvrije wijn?

In ons assortiment vind je 1 wijn zonder toegevoegd sulfiet: Neleman Merlot Organic. Wijn zonder toegevoegd sulfiet is erg kwetsbaar. Door heel zorgvuldig te werken durven we het aan om helemaal geen sulfiet toe te voegen. De wijn is hierdoor opvallend lekker en zuiver. Sulfiet is een natuurlijk conserveermiddel, het beschermt de wijn tegen de invloeden van zuurstof: oxidatie. Een wijn zonder toegevoegd sulfiet is dus kwetsbaar, en gaat achteruit door de blootstelling aan lucht. Om langer van de wijn te kunnen genieten is het verstandig om de fles goed af te sluiten en in de koelkast te bewaren.

Kijk hier voor meer informatie over de Neleman Merlot.

1
Zijn alle Neleman producten biologisch?

Alle Neleman producten worden zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en chemische toevoegingen gemaakt. Alle Neleman producten zijn biologisch gecertificeerd en daar worden wij jaarlijks op gecontroleerd door SKAL, de Nederlandse toezichthouder voor biologische producten. Je herkent deze producten aan het logo met het groene blaadje.

Wil je meer over ons weten? Lees dan hier verder.

1
Hoe herken je vegan friendly wijn?

Het vegan logo met de zonnebloem laat zien dat een product het Vegan certificaat heeft. Al onze wijnen zijn vegan friendly. Meer weten? Kijk hier.

1
Zijn alle Neleman producten vegan?

Ja, al onze producten zijn vegan, we gebruiken geen dierlijke eiwitten. Neleman wijnen worden namelijk geklaard met aardappelzetmeel in plaats van dierlijk eiwit. De Britse Vegan Society controleert jaarlijks onze producten en je herkent deze aan het logo met de zonnebloem.

In samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) krijg je als lid van de vereniging altijd 10% korting op je aankoop bij Neleman (m.u.v. aanbiedingen). 

1

Kurk

Wat is een NDtech kurk?

Wij voorzien elke fles van de moderne NDtech kurk. Waarbij elke kurk wordt getest op de gevreesde TCA. Door gebruik te maken van moderne technologie kunnen wij bij Neleman zelfs de garantie afgeven dat een fles nooit ‘kurk’ zal hebben.

Meer weten? Check dit!

1
Waar kan ik mijn kurken inleveren?

De bast van zo'n prachtige boom gooi je natuurlijk niet zomaar bij het restafval. Wij snappen 'm. Daarom hebben wij een kurkretour programma, hiermee behouden we een waardevolle grondstof voor een volgend leven. Kurk blijft namelijk een fantastisch basisproduct voor heel veel verschillende toepassingen.

Je kunt je kurken natuurlijk altijd inleveren in onze City Winery, Groenmarkt 10 in Zutphen. Woon je niet in de buurt, kijk dan op www.kurkretour.nl voor een inzamelpunt bij jou in de buurt.

Wil je meer weten over kurk? Lees dan hier verder.

1
Wat is kurk?

Wijn kan bederven door het bijzondere stofje TCA (2,4,6-trichlooranisol). Met als gevolg dat de wijn meurt naar natte hond, beschimmelde kerkboeken, muffe sokken en ook nog eens brand in de keel. Kurk, noemt men dat. Geheel onterecht overigens. Want hoewel kurk altijd wordt aangewezen als de boosdoener, blijkt het toch uit een heel andere hoek te komen. TCA wordt gevormd door een samenspel tussen bacteriën of schimmels en chloorfenolen. Dat kan afkomstig zijn van de chloorverbindingen die traditioneel gebruikt werden als ontsmettingsmiddelen bij de productie van flessenkurken.

Maar let wel, ook op andere plekken in de wijnmakerij. Dus ook flesjes met een schroefdop of kunststof kurk konden besmet raken met TCA, omdat er ergens in het proces door het gebruik van chloor de chloorfenolen vrij spel kregen. Toen men hier achter was is sinds 1996 chloor verboden binnen de wijnmakerij. Maar kurk blijft de boosdoener. Wij zijn dol op kurk. Om uit te sluiten dat er een besmette kurk in de fles gaat hebben wij daarom de hoogwaardige NDtech kurk. Elke kurk wordt getest op de gevreesde TCA, zo kunnen wij dus de garantie geven dat onze wijn nooit kurk zal hebben door de kurk.

1
Mijn wijn heeft kurk, wat nu?

Al onze wijnen worden afgesloten met de NDTech kurk. Deze kurken worden van tevoren getest of ze de TCA bacterie hebben die kurk kan veroorzaken. Ook krijgen deze kurken een uniek nummer. Dus eigenlijk kunnen Neleman wijnen geen kurk meer hebben, hoera! Denk je toch een fles met kurk te hebben? Neem contact met ons op dan vergoeden we deze fles zonder problemen.

1
Kurkgarantie

Door gebruik te maken van moderne technologie kunnen wij bij Neleman zelfs de garantie geven dat een fles nooit ‘kurk’ zal hebben. Wij voorzien namelijk elke fles van de moderne NDtech kurk. Al deze kurken worden getest op de gevreesde TCA bacterie. En als ze door die strenge controle zijn, krijgen ze een uniek nummer. Een lot uit de loterij. Dus elke fles met kurk is bij Neleman kurkvrij.

1

City Winery Zutphen

Wat zijn de openingstijden van de Brandstores?

De Neleman Brandstores in Zutphen en Utrecht zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Als wijnliefhebber ben je natuurlijk reuze nieuwsgierig naar waar de wijn vandaan komt. Niets is zo mooi als een bezoek aan het wijnhuis, alleen ligt Valencia niet om de hoek. Daarom is het een uitkomst om eens op bezoek te gaan bij onze Brandstores in Zutphen en Utrecht. Hier staan altijd wijnen open om te kunnen te proeven. 

Regelmatig worden er ook thema proeverijen georganiseerd, hierover informeren we je in onze nieuwsbrief. Je bent van harte welkom.

1
Verzorgen jullie ook proeverijen?

Ja hoor, ook voor proeverijen kun je bij Neleman terecht. Bij Neleman koop je de wijn direct bij de wijnmaker via de digitale snelweg. Duurzaam én super voordelig. Bovendien scheelt dit 1500 kilometer zweten in een brandende auto. Natuurlijk wil je ook een keer op bezoek bij de wijnmaker, een kijkje nemen in het proeflokaal en gepassioneerde verhalen horen over de oogst. Romantisch! Dan kom je toch gewoon naar Zutphen of Utrecht? Want daar vind je de Neleman Brandstores en hier kan het team je alles vertellen over de omgeving, de druiven en de bijzondere hobby’s van de wijnmaker. 

Lees hier meer over de mogelijkheden van proeverijen bij Neleman. Voor proeverijen op locatie is het handig contact op te nemen.

 

1
Hoe werkt jullie partyservice?

Feestjes geven is super leuk, maar er komt altijd een boel werk bij kijken. Helemaal als de kaarsjes eenmaal zijn uitgeblazen, dan staat er vaak een berg afwas te wachten. Daar willen we je dus graag bij helpen. Als je bij ons de wijn hebt besteld dan kunnen we je ook helpen met het glaswerk én dan doen wij zelfs de afwas. Kom dus langs in de Brandstore in Zutphen als je hier gebruik van zou willen maken.

Lees hier meer over de mogelijkheden. 

1

Overige vragen

Ik wil de nieuwsbrief niet meer ontvangen, hoe regel ik dat?

Met onze nieuwsbrief willen we je verrassen met persoonlijke aanbiedingen. Ook delen we wekelijks inhoudelijke verhalen over wijn, design en duurzame thema's. We begrijpen natuurlijk dat het zonde is als je mailbox wordt overspoeld en je er niet eens aan toe komt om dit alles te lezen. Daarom zie je in elke nieuwsbrief onderaan een linkje om je voor de nieuwsbrief af te melden. En mocht je toch wel al die mooie verhalen willen lezen dan kun je hiervoor terecht op onze blog.

1
Waarom Just Fucking Good Wine?

Onze bedoeling is uiteraard niet om puberaal of shockerend over te komen - de naam is bedoeld om een statement te maken. Ons credo is: gewoon heel goede wijn, zonder gedoe. Het gaat dus echt om de wijn en wij staan natuurlijk volledig achter de naam hiervan. Naast onze rode en witte Just Fucking Good Wine hebben we ook vele andere wijnen met andere namen en etiketten die je wellicht wel aan zullen spreken. We hopen dan ook dat daar een lekkere wijn voor je tussenzit. Want uiteindelijk is het ons daarom te doen: mensen laten genieten van onze heerlijke biologische wijnen. 

1
Kan ik de wijn op een adres in het buitenland laten leveren?

Daar zit je dan: voetjes omhoog, ondergaande zon.. even weg van het hectische Nederland. Er ontbreekt alleen nog iets om het moment helemaal perfect te maken: een goed glas Neleman wijn. Even checken of Neleman ook al drones naar jou toe kan laten vliegen?

De realiteit is dat we het fantastisch zouden vinden om ook in het buitenland de wijn te kunnen bezorgen, dat is op dit moment alleen nog niet mogelijk. Natuurlijk zijn wij wel aan het onderzoeken of dit in de toekomst misschien wel mogelijk is, maar dan natuurlijk wel met een duurzame oplossing. Dus neem je Neleman wijn gewoon lekker mee op vakantie!

1
Kan ik Neleman wijn ook in Valencia kopen?

Leuk dat je in Spanje op zoek bent naar Neleman wijnen! Deze zijn in Valencia  te verkrijgen in de bierbrouwerij van ons hoofd-wijnmaker: 

CERVEZAS FERNANDEZ PONS S.L.
Avda. Escultor Andreu Alfaro, nº3
46610 Godella (Valencia)
+34 647 457 120

Openingstijden van 7:00 tot 15:00 en van 16:00 tot 19:30 uur
Graag eerst even contact opnemen omdat je anders voor een dichte deur zou kunnen komen te staan.

1
Kan ik de Neleman wijngaard bezoeken?

Wat leuk dat je ons wilt bezoeken! Helaas hebben we nog geen bezoekerscentrum en zijn we hier ook niet op ingericht.
We verzorgen uitsluitend op afspraak rondleidingen, als dit past met ons team in Spanje. Mail naar hallo@neleman.org voor meer info.
Wanneer we in de toekomst ons bezoekerscentrum openen, zullen we dit uitgebreid communiceren in onze nieuwsbrief en ben je de eerste die het hoort.

Bodegas Neleman

Calle San Vicente 1
46310 Casas del Rey - Valencia Spanje

1
Kan ik jullie wijn eerst proeven?

Als wijnliefhebber ben je natuurlijk reuze nieuwsgierig naar waar de wijn vandaan komt. Niets is zo mooi als een bezoek aan het wijnhuis, alleen ligt Valencia niet om de hoek. Daarom is het een uitkomst om eens op bezoek te gaan bij onze City Winery in Zutphen (binnenkort ook in Utrecht!). Hier staan altijd wijnen open om te kunnen te proeven. Bovendien is Zutphen een prachtige stad om eens te bezoeken. Even uitwaaien langs de slingerende IJssel, een tocht met de fluisterboot over de Berkel, of klimmen op de stadsmuur. Bovendien zit de oude Hanzestad vol met bijzondere speciaalzaken.

De Neleman City Winery vind je dicht bij de Wijnhuistoren op de Groenmarkt (nummer 10), en is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Regelmatig worden er ook thema proeverijen georganiseerd, hierover informeren we je in onze nieuwsbrief. Je bent van harte welkom.

1
Ik ben lid van de NVV (Nederlandse vereniging voor veganisme). Krijg ik de ledenkorting ook bij Neleman?

Ja! In samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) krijg je als lid van de vereniging altijd 10% korting op je aankoop bij Neleman (m.u.v. aanbiedingen). 

1