Sluiten
Over Neleman
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
Gecontroleerd biologisch en veganistisch
In optimale samenwerking met de natuur
Klantenservice
Neem contact op

Telefoon: 0575 757 097
WhatsApp: 06 2434 1590
E-mail: hallo@neleman.org

Terug naar klantenservice

veelgestelde vragen

Om het je makkelijk te maken hebben we de meest gestelde vragen voor je op een rij gezet. Staat je vraag er niet tussen, of wil je liever persoonlijk contact? Wij zitten voor je klaar.

Bestellen en betalen

Wat zijn de verzendkosten?

Bestel je voor een bedrag van € 37.50 of meer dan is de bezorging gratis, voor orders onder dit bedrag vragen we een bijdrage van €4.95 in de verzendkosten. 

Retourneren is altijd gratis, wanneer je eerst contact met ons opneemt om een afhaalafspraak in te plannen.

1
Advies en hulp bij wijnkeuze

Wij geven je graag advies zodat jij de beste wijnkeuze kunt maken. Kom je er niet uit? Dan ben je van harte welkom om te bellen, appen of langs te komen bij onze eigen Brandstores voor advies.

1
Op welke manier kan ik betalen bij Neleman?

Bij Neleman kun je op verschillende manieren betalen:

 • Contant (alleen in de Brandstores)
 • Neleman cadeaubon (alleen in de Brandstores)
 • iDeal
 • Creditcard
 • PayPal
 • Klarna (Betaal later)
1
Waar vind ik mijn factuur?

We bewaren je factuur online in je account. Deze is te vinden in "mijn bestellingen" en is ca. 10 minuten na je bestelling beschikbaar. Op je factuur staat vermeld wat je hebt besteld, het aankoopbedrag en het BTW bedrag.

1
Kan ik een kortingscode overal voor gebruiken?

Onze kortingscodes zijn uitsluitend geldig op ons reguliere wijnassortiment, exclusief aanbiedingen en wijnpakketten. Max 1 kortingscode per bestelling/adres. Niet in combinatie met andere kortingsacties en geldig tot we door onze voorraad zijn. 

1

Bezorgen en afhalen

Kan ik kiezen wanneer mijn bestelling wordt geleverd?

Let op: i.v.m. maatregelen in ons magazijn vanwege het coronavirus wordt je bestelling tijdelijk een dag later geleverd dan je van ons gewend bent!

Ja, je kunt je eigen bezorgdag kiezen! Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan kan je bestelling de volgende dag al worden geleverd. Je hebt daarbij de keuze tussen dag- of avondlevering. Uiteraard kun je zelf ook een andere bezorgdag kiezen. Wij bezorgen van dinsdag tot en met zaterdag. Kies je voor levering door Budbee of fietskoeriers dan is maandag ook een bezorgdag.

 

1
Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Let op: i.v.m. maatregelen in ons magazijn wegens het coronavirus wordt je bestelling tijdelijk een dag later geleverd dan je van ons gewend bent!

Tijdens het bestellen, kun je afhankelijk van je woonplaats kiezen uit verschillende bezorgmogelijkheden. Wij werken hiervoor samen met PostNL, Budbee en de Fietskoeriers.nl. Afhankelijk van de door jouw gekozen bezorgdienst kennen wij de volgende levertijden:

Bezorging bij jou thuis met PostNL
LET OP: 
M.i.v. 16 maart 2020 tekent de bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit doen we om het contact tussen mensen te minimaliseren. We vragen de ontvanger om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningveld. Alvast bedankt voor je begrip.

Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling standaard de volgende dag bezorgd (dinsdag tot en met zaterdag). Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Standaard bezorgen wij je bestelling overdag en laten je tijdens het afrekenen meteen weten in welk tijdvak je de bezorger kunt verwachten. Ontvang jij je bestelling liever in de avond (op werkdagen tussen 18:00 - 22:00 uur)? Geen probleem! Indien dit mogelijk is in jouw woonplaats, bieden we je deze optie aan tijdens het bestellen. 

Bezorging bij jou thuis met Budbee
Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling standaard  de volgende werkdag bezorgd (maandag tot en met vrijdag). Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Budbee bezorgt je bestelling altijd in de avonduren tussen 16:00 - 22:30

Bezorging bij jou thuis met Fietskoeriers.nl
LET OP: Vanwege het coronavirus hebben onze koeriers een protocol. Voor jou betekent dit concreet dat zij afstand bewaren en je pakket zonder fysiek contact bezorgen.
Bij tekenen voor ontvangst zal de koerier dit namens jou doen. Het virus overleeft niet op papier en karton, dus is niet overdraagbaar via jouw pakket. Alvast bedankt voor je begrip.

Woon jij in in één van de 30 steden waar Fietskoeriers.nl bezorgt? Dan kun je tijdens het bestellen voor bezorging op de fiets kiezen! Zo verminderen we de verkeersdruk in de stad en beperken we de uitstoot van CO2 tot een minimum. Bestel je op een werkdag vóór 23:59 uur, dan wordt je bestelling standaard de volgende werkdag bezorgd (maandag tot en met vrijdag). Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Fietskoeriers.nl bezorgt je bestelling altijd in de avond tussen 18:00 - 22:00 uur.

Ophalen bij Neleman Zutphen, Neleman Amsterdam of Neleman Utrecht
Je kunt je online bestelling ook kosteloos ophalen in onze Brandstores in Zutphen, Amsterdam of Utrecht. Tijdens het bestellen kun je kiezen voor de optie 'Afhalen', wij zorgen er dan voor dat je bestelling zo snel mogelijk klaar staat in onze winkel. Je kunt je bestelling ophalen tijdens de openingstijden van onze Brandstores: Zutphen maandag t/m zaterdag van 9:00 - 18:00 uur. Amsterdam en Utrecht dinsdag t/m vrijdag van 11:00 - 20:00 uur, zaterdag van 10:00 - 20:00 uur en zondag en maandag van 13:00 tot 20:00 uur. 

Heb je vragen over je bestelling of de bezorging daarvan? Onze klantenservice helpt je graag verder! Stuur een e-mail naar hallo@neleman.org of bel ons op 0575 - 757 097 (maandag tot en met vrijdag van 9:00 - 20:00 uur, zaterdag van 9:00 - 20:00 uur en zondag van 13:00 - 20:00 uur).  

1
Kan ik mijn bestelling ook afhalen in de Brandstores?

Ja dat kan zeker, wanneer je de bestelling online plaatst, kun je ook kiezen voor afhalen in de Brandstores. Wanneer je je bestelling op maandag tot en met vrijdag plaatst, kun je hem de volgende dag ophalen tijdens onze openingstijden. Plaats je je bestelling op zaterdag of zondag? Dan kun je deze bestelling vanaf maandag 11:00 uur ophalen bij de Neleman Brandstores in Amsterdam en Utrecht en vanaf 9:00 uur in Zutphen.

1
Wie bezorgt mijn bestelling?

Wij bezorgen je bestelling afhankelijk van je woonplaats met PostNL, Budbee of de Fietskoeriers. Ook kun je nu kiezen voor Expresslevering van jouw wijn binnen de ring van Amsterdam en in Utrecht, levering binnen 1 uur, ook gekoelde wijn! Hiervoor werken wij samen met Packaly.

Let op: i.v.m. maatregelen in ons magazijn vanwege het coronavirus wordt je bestelling tijdelijk een dag later geleverd dan je van ons gewend bent!

Bezorging bij jou thuis met PostNL
LET OP: Om verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken neemt PostNL de volgende maatregel:
M.i.v. 16  maart 2020 tekent de bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit doen we om het contact tussen mensen te minimaliseren. We vragen de ontvanger om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningveld. 

Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling standaard de volgende dag bezorgd (dinsdag tot en met zaterdag). Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Standaard bezorgen wij je bestelling overdag en laten je tijdens het afrekenen meteen weten in welk tijdvak je de bezorger kunt verwachten. In verband met het Coronavirus en de nieuwe verscherpte maatregelen, is er op dit moment geen avondlevering mogelijk. Alle pakketten die via Post NL worden bezorgd, worden tot 18.00 uur bij je bezorgd. Let op: Onze bezorgers mogen de bestelling niet afleveren bij de buren in verband met de leeftijdscheck.

Bezorging bij jou thuis met Budbee
LET OP: Om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan zal Budbee vanaf 16 maart 2020 een ID check verrichten om te voorkomen dat de telefoon van de bezorgers met meerdere handen in contact komt. Dit dus in plaats van een handtekening zetten.
Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling standaard de volgende werkdag bezorgd (maandag tot en met vrijdag). Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Budbee zorgt voor compensatie van de CO2 uitstoot en rijdt zoveel mogelijk elektrisch of met de fiets. Budbee bezorgt je bestelling altijd in de avonduren. In verband met het Coronavirus en de nieuwe en verscherpte maatregelen worden de pakketten bezorgd tussen 16:00 - 20:00 uur.

Bezorging bij jou thuis met de Fietskoeriers
LET OP: Vanwege het coronavirus volgen de fietskoeriers m.i.v. 16 maart 2020 een protocol. Voor jou betekent dit concreet dat zij afstand bewaren en je pakket zonder fysiek contact bezorgen.
Bij tekenen voor ontvangst zal de koerier dit namens jou doen. Het virus overleeft niet op papier en karton, dus is niet overdraagbaar via jouw pakket. Alvast bedankt voor je begrip.

Woon jij in één van de 30 steden waar de Fietskoeriers bezorgen? Dan kun je tijdens het bestellen voor bezorging op de fiets kiezen! Zo verminderen we de verkeersdruk in de stad en beperken we de uitstoot van CO2 tot een minimum. Bestel je op een werkdag vóór 23:59 uur, dan wordt je bestelling standaard de volgende werkdag bezorgd (maandag tot en met vrijdag). Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Fietskoeriers bezorgen overdag of in de avond. In verband met het Coronavirus en de nieuwe en verscherpte maatregelen zal dit in de avond tussen 18:00 - 20:00 uur zijn.

Heb je vragen over je bestelling of de bezorging daarvan? Onze klantenservice helpt je graag verder! Stuur een e-mail naar hallo@neleman.org of bel ons op 0575 - 757 097 (maandag tot en met vrijdag van 9:00 - 18:00 uur). 

1
Wat is de status van mijn bestelling?

We houden je maar al te graag op de hoogte. Zo ook over jouw wijnbestelling.

 1. Als je bestelling correct is afgehandeld ontvang je de orderbevesting per e-mail;
 2. Nadat we je pakket klaar hebben gemaakt voor verzending en deze is ontvangen bij onze vervoerder ontvang je een track & trace link in je e-mail. De track & trace link vind je ook altijd terug onder je eigen account op onze website;
 3. Met de track & trace kun je zien wanneer je de bezorger kunt verwachten en kun je indien gewenst ook een ander bezorgmoment kiezen (wel zo makkelijk!).
1

Ruilen en retourneren

Bestelling verkeerd bezorgd of beschadigd?

Wij en onze vervoerder doen er alles aan om je bestelling netjes en onbeschadigd te bezorgen. Heb je onverhoopt toch een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen, neem dan contact op met onze klantenservice. In overleg met jou zullen wij altijd proberen tot een goede oplossing te komen. Mail ons via hallo@neleman.org of bel 0575 757 097.

1
Klacht melden en garantie

Heb je een klacht?
Dan kun je bellen of mailen met onze klantenservice via 078 484 533 of info@neleman.be. Graag horen we van je wat je klacht is en als het mogelijk is ontvangen wij graag een foto van de eventuele schade. Je krijgt altijd direct een bevestiging van ontvangst en binnen 5 werkdagen een inhoudelijke reactie. Indien de klacht niet naar tevredenheid door ons wordt afgehandeld, heb je als consument het recht om een klacht in te dienen bij Thuiswinkel Waarborg, waarbij wij zijn aangesloten. Je kunt je klacht indien via dit online contactformulier van Thuiswinkel Waarborg.

Hoe is garantie geregeld?
Wij bieden je garantie conform de richtlijnen van de Algemene Voorwaarden Thuiswinkel.

De ondernemer staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.

Een door de ondernemer, fabrikant of importeur als garantie aangeboden regeling doet niets af aan de rechten en vorderingen die de consument ter zake van een tekortkoming in de nakoming van de verplichtingen van de ondernemer jegens de ondernemer kan doen gelden op grond van de wet en/of de overeenkomst op afstand. Onder de volgende omstandigheden is een product uitgesloten van garantie: Aantoonbaar ander gebruik dan in het dagelijks gebruik mag worden aangenomen ten gevolge waarvan beschadigingen zijn ontstaan.

1
Klachtafhandeling

Hoe snel reageren jullie op klachten?
Je krijgt altijd direct een bevestiging van ontvangst als je een klacht per e-mail hebt gestuurd. Binnen 5 werkdagen ontvang je een inhoudelijke reactie op je klacht.

Bent je niet tevreden met de afhandeling van je klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (ec.europa.eu).

1
Hoe kan ik retourneren?

Bij Neleman kun je je bestelling binnen 30 dagen gratis ruilen of retourneren. Je kunt ook eerst binnen 30 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat je van de aankoop af wenst te zien. Na aanmelding heb je vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren. Neem contact met ons op via hallo@neleman.org of bel 0575 757 097, dan maken we een afspraak om de retourzending bij je thuis op te laten halen. Het totale aankoopbedrag wordt zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen terugbetaald (deze termijn start op het moment dat je het artikel terugstuurt, of aangeeft je artikel terug te willen sturen).

Voldoet een wijn niet aan je verwachting dan kun je die vergoed krijgen, ook hiervoor geldt een termijn van 30 dagen. Je kunt de wijn ruilen of geld retour krijgen. Uiteraard dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking in geval van ruilen of retourneren. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

1

Mijn Neleman Account

Voordelen mijn account

Bij ons kun je afrekenen als gast of door een account aan te maken. Het aanmaken van 'mijn account' heeft behoorlijk wat voordelen.

Makkelijk en snel
Bestel makkelijk en snel zonder elke keer je gegevens in te hoeven vullen. Volg de status van je bestelling en bekijk je orderhistorie. Ook kun je makkelijk je gegevens wijzigen. Een account maak je makkelijk en snel aan via ‘inloggen’ rechtsbovenaan de pagina. Vul je naam en e-mailadres in en je bent er. Als je al een account hebt dan vul je je e-mailadres en wachtwoord in en kun je direct starten met het uitzoeken van je wijn! 

 

1
Wachtwoord vergeten, wat nu?

Vergeten is menselijk… Gelukkig kun je altijd een nieuw wachtwoord aanvragen. Ga rechtsbovenin de website naar 'inloggen', klik op 'wachtwoord vergeten', vul je e-mailadres in en binnen een paar seconden ontvang je een nieuw wachtwoord per mail.

1
Gegevens wijzigen?

Hoe kan ik mijn gegevens wijzigen?
In onze webshop kun je makkelijk je gegevens wijzigen. Zodra je bent ingelogd kun je al je persoonlijke gegevens aanpassen en wijzigen

1
Aanmelden

Hoe kan ik een account aanmaken?

Dat gaat heel eenvoudig, als je onderstaande stappen volgt heb je zo een account aangemaakt:

 • Ga naar ‘inloggen’ rechts bovenaan de pagina 
 • Klik op de volgende pagina op 'maak account aan' en vul de gevraagde gegevens in 
 • Vervolgens klik je op 'doorgaan' 
 • Je account is nu aangemaakt 
 • Links onder 'menu' vind je de mogelijkheid om eventuele wijzigingen aan te brengen
1

Producten

Hebben jullie sulfietvrije wijn?

In ons assortiment vind je 1 wijn zonder toegevoegd sulfiet: Neleman Merlot Organic. Wijn zonder toegevoegd sulfiet is erg kwetsbaar. Door heel zorgvuldig te werken durven we het aan om helemaal geen sulfiet toe te voegen. De wijn is hierdoor opvallend lekker en zuiver. Sulfiet is een natuurlijk conserveermiddel, het beschermt de wijn tegen de invloeden van zuurstof: oxidatie. Een wijn zonder toegevoegd sulfiet is dus kwetsbaar, en gaat achteruit door de blootstelling aan lucht. Om langer van de wijn te kunnen genieten is het verstandig om de fles goed af te sluiten en in de koelkast te bewaren.

Kijk hier voor meer informatie over de Neleman Merlot.

1
Hoe herken je vegan friendly wijn?

Het vegan logo met de zonnebloem laat zien dat een product het Vegan certificaat heeft. Al onze wijnen zijn vegan friendly. Meer weten? Kijk hier.

1
Zijn alle Neleman producten vegan?

Ja, al onze producten zijn vegan, we gebruiken geen dierlijke eiwitten. Neleman wijnen worden namelijk geklaard met aardappelzetmeel in plaats van dierlijk eiwit. De Britse Vegan Society controleert jaarlijks onze producten en je herkent deze aan het logo met de zonnebloem.

1
Zijn alle Neleman producten biologisch?

Alle Neleman producten worden zonder gebruik van bestrijdingsmiddelen en chemische toevoegingen gemaakt. Alle Neleman producten zijn biologisch gecertificeerd en daar worden wij jaarlijks op gecontroleerd door CAECV: CV4400 E, de Spaanse toezichthouder voor biologische producten. Je herkent deze producten aan het logo met het groene blaadje.

Wil je meer over ons weten? Lees dan hier verder.

1

Kurk

Wat is een NDtech kurk?

Wij voorzien elke fles van de moderne NDtech kurk. Waarbij elke kurk wordt getest op de gevreesde TCA. Door gebruik te maken van moderne technologie kunnen wij bij Neleman zelfs de garantie afgeven dat een fles nooit ‘kurk’ zal hebben.

Meer weten? Check dit!

1
Wat is kurk?

Wijn kan bederven door het bijzondere stofje TCA (2,4,6-trichlooranisol). Met als gevolg dat de wijn meurt naar natte hond, beschimmelde kerkboeken, muffe sokken en ook nog eens brand in de keel. Kurk, noemt men dat. Geheel onterecht overigens. Want hoewel kurk altijd wordt aangewezen als de boosdoener, blijkt het toch uit een heel andere hoek te komen. TCA wordt gevormd door een samenspel tussen bacteriën of schimmels en chloorfenolen. Dat kan afkomstig zijn van de chloorverbindingen die traditioneel gebruikt werden als ontsmettingsmiddelen bij de productie van flessenkurken.

Maar let wel, ook op andere plekken in de wijnmakerij. Dus ook flesjes met een schroefdop of kunststof kurk konden besmet raken met TCA, omdat er ergens in het proces door het gebruik van chloor de chloorfenolen vrij spel kregen. Toen men hier achter was is sinds 1996 chloor verboden binnen de wijnmakerij. Maar kurk blijft de boosdoener. Wij zijn dol op kurk. Om uit te sluiten dat er een besmette kurk in de fles gaat hebben wij daarom de hoogwaardige NDtech kurk. Elke kurk wordt getest op de gevreesde TCA, zo kunnen wij dus de garantie geven dat onze wijn nooit kurk zal hebben door de kurk.

1
Mijn wijn heeft kurk, wat nu?

Al onze wijnen worden afgesloten met de NDTech kurk. Deze kurken worden van tevoren getest of ze de TCA bacterie hebben die kurk kan veroorzaken. Ook krijgen deze kurken een uniek nummer. Dus eigenlijk kunnen Neleman wijnen geen kurk meer hebben, hoera! Denk je toch een fles met kurk te hebben? Neem contact met ons op dan vergoeden we deze fles zonder problemen.

1
Waar kan ik mijn kurken inleveren?

De bast van zo'n prachtige boom gooi je natuurlijk niet zomaar bij het restafval. Wij snappen 'm. Daarom hebben wij een kurkretour programma, hiermee behouden we een waardevolle grondstof voor een volgend leven. Kurk blijft namelijk een fantastisch basisproduct voor heel veel verschillende toepassingen.

Je kunt je kurken natuurlijk altijd inleveren in onze Brandstores in Zutphen (Groenmarkt 10) of in Utrecht (Burgemeester Reigerstraat 24A). Woon je niet in de buurt, kijk dan op www.kurkretour.nl voor een inzamelpunt bij jou in de buurt.

Wil je meer weten over kurk? Lees dan hier verder.

1
Kurkgarantie

Door gebruik te maken van moderne technologie kunnen wij bij Neleman zelfs de garantie geven dat een fles nooit ‘kurk’ zal hebben. Wij voorzien namelijk elke fles van de moderne NDtech kurk. Al deze kurken worden getest op de gevreesde TCA bacterie. En als ze door die strenge controle zijn, krijgen ze een uniek nummer. Een lot uit de loterij. Dus elke fles met kurk is bij Neleman kurkvrij.

1

City Winery Zutphen

Verzorgen jullie ook proeverijen?

Ja hoor, ook voor proeverijen kun je bij Neleman terecht. Bij Neleman koop je de wijn direct bij de wijnmaker via de digitale snelweg. Duurzaam én super voordelig. Bovendien scheelt dit 1500 kilometer zweten in een brandende auto. Natuurlijk wil je ook een keer op bezoek bij de wijnmaker, een kijkje nemen in het proeflokaal en gepassioneerde verhalen horen over de oogst. Romantisch! Dan kom je toch gewoon naar Zutphen of Utrecht? Want daar vind je de Neleman Brandstores en hier kan het team je alles vertellen over de omgeving, de druiven en de bijzondere hobby’s van de wijnmaker. 

Lees hier meer over de mogelijkheden van proeverijen bij Neleman. Voor proeverijen op locatie is het handig contact op te nemen.

 

1
Hoe werkt jullie partyservice?

Feestjes geven is super leuk, maar er komt altijd een boel werk bij kijken. Helemaal als de kaarsjes eenmaal zijn uitgeblazen, dan staat er vaak een berg afwas te wachten. Daar willen we je graag bij helpen. Geef jij een feestje en schenk je Neleman wijn? Dan verzorgen wij GRATIS het glaswerk voor jou, inclusief afwas! Alleen geldig in Zutphen en Utrecht. Neem contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden.

Lees hier meer over de mogelijkheden. 

1
Wat zijn de openingstijden van de Brandstores?

Neleman Amsterdam en Utrecht zijn geopend van maandag en zondag van 13:00 tot 20:00 uur, maandag tot en met vrijdag van 11:00 tot 20:00 uur en zaterdag van 10:00 tot 20:00 uur.

Neleman Zutphen is geopend van maandag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00 uur www.neleman.org 24/7 geopend!

Afwijkende openingstijden in 2020: vrijdag 25 en zaterdag 26 december (Kerstmis) en vrijdag 1 januari (Nieuwjaarsdag) gesloten, 

Als wijnliefhebber ben je natuurlijk reuze nieuwsgierig naar waar de wijn vandaan komt. Niets is zo mooi als een bezoek aan het wijnhuis, alleen ligt Valencia niet om de hoek. Daarom is het een uitkomst om eens op bezoek te gaan bij onze Brandstores in Amsterdam, Zutphen en Utrecht. In ons proeflokaal in Zutphen staan altijd wijnen open om te kunnen te proeven. 

Regelmatig worden er ook thema proeverijen georganiseerd, hierover informeren we je in onze nieuwsbrief. Je bent van harte welkom.

1

Overige vragen

Waarom Just Fucking Good Wine?

Onze bedoeling is uiteraard niet om puberaal of shockerend over te komen - de naam is bedoeld om een statement te maken. Ons credo is: gewoon heel goede wijn, zonder gedoe. Het gaat dus echt om de wijn en wij staan natuurlijk volledig achter de naam hiervan. Naast onze rode en witte Just Fucking Good Wine hebben we ook vele andere wijnen met andere namen en etiketten die je wellicht wel aan zullen spreken. We hopen dan ook dat daar een lekkere wijn voor je tussenzit. Want uiteindelijk is het ons daarom te doen: mensen laten genieten van onze heerlijke biologische wijnen. 

1
Ik woon in België, kan ik ook Neleman wijn bestellen?

Ja je kan onze wijn bestellen via www.neleman.be

1
Kan ik de Neleman wijngaard bezoeken?

Wat leuk dat je ons wilt bezoeken! We zijn op dit moment bezig met de verbouwing van ons wijnhuis én ons gastenverblijf. Binnenkort ben je van harte welkom om ons te bezoeken! Schrijf je in op onze nieuwsbrief, dan ben je als eerste op de hoogte van al onze nieuwtjes!

Bodegas Neleman

Calle San Vicente 23 
46310 Casas del Rey - Valencia Spanje

1
Kan ik Neleman wijn ook in Valencia kopen?

Leuk dat je in Spanje op zoek bent naar Neleman wijnen! Deze zijn in Valencia te verkrijgen in ons wijnhuis: 

Bodegas Neleman
Calle San Vicente 23
46310 Casas del Rey (Venta del Moro) 
hola@neleman.es
+34 960 130320

1
Ik wil de nieuwsbrief niet meer ontvangen, hoe regel ik dat?

Met onze nieuwsbrief willen we je verrassen met persoonlijke aanbiedingen. Ook delen we wekelijks inhoudelijke verhalen over wijn, design en duurzame thema's. We begrijpen natuurlijk dat het zonde is als je mailbox wordt overspoeld en je er niet eens aan toe komt om dit alles te lezen. Daarom zie je in elke nieuwsbrief onderaan een linkje om je voor de nieuwsbrief af te melden

1
Kan ik jullie wijn eerst proeven?

Op dit moment kun je helaas geen wijn proeven in onze winkel in Zuphen vanwege de corona maatregelen. Wel kunnen onze brandstoremanagers Frank en Thom je zó goed een wijnbeschrijving of advies geven dat het bijna is alsof je de wijn zelf proeft! Je bent dus van harte welkom in Zutphen op de Groenmarkt 10 en in Utrecht aan de Burg. Reigerstraat 24A. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 tot 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

1
Ik ben lid van de NVV (Nederlandse vereniging voor veganisme). Krijg ik de ledenkorting ook bij Neleman?

Ja! In samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV) krijg je als lid van de vereniging altijd 10% korting op je aankoop bij Neleman (m.u.v. aanbiedingen). 

1