Pink Glasses Garnacha Organic 2017

"Zuiver en aangenaam fruitig, je proeft iets van perzik, sinaasappel, peer en rode vruchtendrups. Bovendien is zijn presentatie spraakmakend"

Hubrecht Duijker, hubrechtduijker.com

Weetje: This packaging gives new meaning to the phrase "seeing the world through rosé colored glasses." www.thedieline.com

Tijdelijk bezorging en gratis retourneren!

Excl. BTW: 6,57 Incl. BTW: 7,95

Gratis bezorging & retourneren

Of kom langs bij een van onze verkooppunten

Onze Spaanse rosé: niet te zoet

Spaanse rosé is weliswaar minder bekend dan Spaans rood, maar Neleman maakt hier ook serieus werk van! Deze Pink Glasses rosé is gemaakt van de grenache druif, heeft veel fruit maar is niet zoet. Een heerlijke, droge, verfrissende rosé zoals een rosé hoort te smaken.
De volle, rijpe druiven geven een heerlijke sappigheid aan de wijn en die is daardoor mondvullend en rond met een lange afdronk.

Zo is 'ie het lekkerst

Het lekkerst goed gekoeld met warm weer buiten in de zon, maar ook als de zon even niet schijnt net zo lekker. Daarnaast goed te combineren bij een zomerse salade of gegrilde vis.
Drink ‘m vers! Zo beleef je de meeste frisheid in de wijn, maximaal tot twee á drie jaar na de oogst te bewaren.

Weetje

Wist je dat de meest gebruikte druif om Spaanse rosé wijn van te maken tempranillo is? Deze wijnen zijn vaak donker van kleur, hebben heel veel fruit en zijn een beetje zoetig. Neleman Rosé is anders, namelijk lichter van kleur, frisser en niet zoetig. Daarom kunnen wij onze Spaanse "vino rosado" van harte aanbevelen!


Alcohol 12%
Regio Valencia
Sluiting Helix draaikurk
Inhoud 75CL
Druif Garnacha
Bio-controle SHC
Vegan friendly Ja

Gratis verzending

Biologisch

Vrolijkheids garantie

Reviews

Gisteren besteld, vandaag heerlijk buiten met de Pink Glasses! En ja hoor, we zien alles door een roze bril, mmmmm!!!

- Hélène van Wilsem

Heerlijke rosé Pink Glasses uit Spanje, organic grenache, Je proeft zalig zomerfruit ! Super voor een zwoele zomeravond of middag of beide ...

- De Brillemaeker