Sluiten
Over Neleman
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
Gecontroleerd biologisch en veganistisch
In optimale samenwerking met de natuur

Nieuws

Groeien is geen doel op zich voor Neleman maar een gevolg van de liefde en aandacht voor wat we doen. Op deze pagina delen we alle laatste ontwikkelingen met je.

lees meer
Vanaf heden kan iedereen mede-eigenaar worden van Neleman Organic Vineyards Coöperatie. Deze coöperatie geeft nieuwe aandelen uit via sharefunding platform Broccoli en de opbrengst zal geheel ten goede komen aan Neleman Organic Vineyards Coöperatie. Het minimum investeringsbedrag is ca. 250 euro.
James Suckling gaf 2 van onze 100% biologische wijnen maar liefst 90 punten. En dat is een bevestiging van onze boodschap.
Regenboogwijn, zo noemen we hem. Vanwege zijn etiket. Of nee, vanwege dat wat we ermee vieren: diversiteit van mensen.
Neleman zet een record: €5.000.000 opgehaald via sharefunding in minder dan 12 maanden dankzij 3.000 nieuwe mede-eigenaren
Sinds 2021 heeft supermarktketen Jumbo in alle ruim 700 vestigingen in Nederland en België maar liefst 6 biologische wijnen van Neleman op het schap staan. In de Jumbo Foodmarkten en Jumbo City winkels staan zelfs 8 verschillende wijnen op de wijnafdeling. Hiermee wordt Good wine to save the world lekker toegankelijk.
Openen, snuffelen, slurpen, kletsen. Perfect idee van Neleman. Lees hier de volledige recensie!
Dat rode wijn & chocola een mooie combinatie is weten we al wat langer en nu we onze eigen chocolade op de markt hebben gebracht is de combinatie met onze wijnen natuurlijk snel gemaakt. Maar welke rode wijn past nu het beste bij onze chocola?
Neleman wijn bestaat zeven jaar! Dat is mooi, dat moet gevierd, daar gaan de flessen voor open. Seven year itch? Bij ons itcht het al sinds de oprichting, in april 2014.
Met het openen van ons eigen warehouse in Zutphen, op loopafstand van ons hoofdkantoor, brengen we bij Neleman kwaliteit en service naar een next level. Door allerlei slimmere technieken kun jij als wijnliefhebber bij je online wijnbestelling bij Neleman nóg beter kiezen voor een vervoerder – en ook nog eens heel groen: hoe duurzamer de vervoerder, hoe goedkoper de bezorging!
Master of Wine Cees van Casteren schreef een lovende review over onze Bobal Robusta. Omdat hij al zoveel Bobals had geproefd waren zijn verwachtingen niet erg hoog. Werd hij even aangenaam verrast!
Neleman wijnen zijn vanaf nu ook beschikbaar via Wijntransport, de aftrap vindt plaats met de 31 wijnspeciaalzaken aangesloten bij ‘De Wijnproevers’. Dat is goed nieuws voor wijnliefhebbers in heel Nederland, vinden zowel Neleman als Wijntransport.
Als er ooit een moment was om een ondernemer een hart onder de riem te steken dan is het nu wel. Daarom hebben we in samenwerking met ondernemersplatform De Ondernemer een selectie van mooie wijnen samengesteld, waarmee je een ondernemer in jouw omgeving eens aangenaam kunt verrassen.
Derrick Neleman, uitgeroepen tot Meest Inspirerende Ondernemer van 2020, was te gast bij hun online talkshow De Ondernemerstafel met Humberto Tan.