Neleman Verdejo Organic 2017

“Intense aroma’s van rijp tropisch fruit zoals rijpe ananas. In de smaak fris en fruitig met tonen van groene appel en mandarijn.”

Derrick Neleman

De Neleman verdejo komt uit Castilla y León, een vrij geïsoleerd en landelijk gebied in Noord-Spanje. Een golvende vlakte op een hoogte van 850 meter boven zeeniveau met arme, stenige, kalkachtige bodems, hetzelfde type grond als waar de grote Ribera del Duero wijnen gemaakt worden (Ribera ligt aan de oostkant).

Tijdelijk bezorging en gratis retourneren!

Excl. BTW: 7,85 Incl. BTW: 9,50

Gratis bezorging & retourneren

Of kom langs bij een van onze verkooppunten

Herkomst

De Neleman Verdejo komt uit Castilla y León, een vrij geïsoleerd en landelijk gebied in Noord-Spanje. Een golvende vlakte op een hoogte van 850 meter boven zeeniveau met arme, stenige, kalkachtige bodems, hetzelfde type grond als waar de grote Ribera del Duero wijnen gemaakt worden (Ribera ligt aan de oostkant). Hier heersen ijskoude winters, gevolgd door hete, droge zomers met frisse nachten. De wijnstokken lachen hierom, zij gedijen makkelijk onder zulke omstandigheden en produceren alleen maar krachtiger druiven.

Wijn-Spijs

De wijn is rijk, met een indrukwekkende mondvulling die zorgt voor een geweldige lange afdronk. Heerlijk als aperitief en past ook uitstekend bij frisse salades of paella met schaal- en schelpdieren.

Bewaartip

Drink deze wijn zo vers mogelijk, dan ervaar je de meeste sappige, frisse aroma’s van groene appel, citrus en ananas. Nog tot 2 jaar na de oogst te gebruiken.

Alcohol 12,5%
Regio Castilla y León
Sluiting Kurk
Inhoud 75CL
Druif Verdejo
Bio-controle Skal 102719
Vegan friendly Ja

Gratis verzending

Biologisch

Vrolijkheids garantie

Reviews

Deze Verdejo is echt overheerlijk, echt een aanrader. Jammer dat zij niet meer aandacht en meer dan terechte goede recensies krijgt.

- Johanneke Klaverwijden