Neleman Tempranillo Organic 2016

“Veel kersenfruit, frisheid en een lekkere kruidigheid. In de geur het rijpe fruit van de zonovergoten wijngaarden in Navarra.”

Derrick Neleman

Gouden medaille in Spanje voor jaargang 2015! “De Neleman Tempranillo 2015 kreeg maar liefst 92 punten (uit 100) van de vakjury van Premios Ecovino in Spanje.”

Tijdelijk bezorging en gratis retourneren!

Excl. BTW: 6,40 Incl. BTW: 7,75

Gratis bezorging & retourneren

Of kom langs bij een van onze verkooppunten

Cool rood!!

Dé rode wijn die uitermate geschikt is om licht te koelen, dan proef je nog meer fruit in deze wijn. Veel kersenfruit, frisheid en een lekkere kruidigheid. In de geur het rijpe fruit van de zonovergoten wijngaarden in Navarra.

Navarra

Neleman Tempranillo maken we met een bevriend wijnmaker in Navarra, een uitstapje dus! Heerlijk te combineren bij koude vleeswaren en lichte pastagerechten, maar ook makkelijk te drinken buiten de maaltijd om. Op dronk één jaar na de oogst, tot drie jaar daarna te bewaren.

Merlot

Wist je dat deze wijn is gemaakt met 15% merlot? De toevoeging van de merlot druif maakt deze wijn iets zachter en ronder. Ook is deze wijn bijna niet gefilterd, waardoor er een klein beetje droesem over blijft in de fles waar de wijn heel mooi op verder rijpt. Hoe meer je filtert, hoe meer smaak er verloren gaat!

Alcohol 13,5%
Regio Navarra
Sluiting Kurk
Inhoud 75CL
Druif Tempranillo
Bio-controle Skal 102719
Vegan friendly Ja

Gratis verzending

Biologisch

Vrolijkheids garantie

Reviews

Voor ons smaakt deze tempranillo beter op kamertemperatuur dan licht gekoeld zoals wordt geadviseerd. Trek de fles een uurtje vantevoren open om te ademen, dat doet wonderen voor de smaak. Lekker ongecompliceerd wijntje.

- Jeff Hol

Om zelf te drinken én om cadeau te geven!

- Natasja van Dijk