Neleman Cava Rosé Brut

“Prettige smaak, correct fris, correct fruitig (peertje, sinaasappel), mild droog en vrij licht. Deze biobubbel heeft bovendien een vriendelijke flesprijs.”

Hubrecht Duijker, wijnschrijver - hubrechtduijker.com

Cijfer in De Grote Hamersma 2018: 7,5 "Neleman. Thans ook uw belletjesman. Liet met garnacha een stoere Cava maken. Volle mousse, gespierd rood fruit en een sappig bittertje. Bepaald geen Cava voor watjes, al doet de kleur anders vermoeden."

Tijdelijk bezorging en gratis retourneren!

Excl. BTW: 7,23 Incl. BTW: 8,75

Gratis bezorging & retourneren

Of kom langs bij een van onze verkooppunten

Bubbels waar je blij van wordt!

Iets te vieren? Een lekker aperitief? Of gewoon lekker om zo te drinken? Een goed glas Cava kan altijd, van bubbels word je blij. Cheers!

Neleman Cava Rosé bestaat uit 100% garnacha druiven, heeft een alcoholpercentage van 11,5% en is volgens de traditionele manier (dus als een Champagne opgevoed) gemaakt. Milddroog en heerlijk fris van smaak. Uitstekend op ieder feestje, receptie of gewoon zomaar als aperitief. Ook heerlijk in combinatie met licht zoete desserts! Tot ongeveer twee jaar na aankoop te bewaren.

Zuiver en biologisch

Wist je dat Valencia een van de vijf D.O.’s in Spanje is waar je Cava mag maken? Daarnaast is deze Cava biologisch, dit kan alleen in heel schone kelders en met perfecte druiven. Dit zorgt voor een mooie zuivere en frisse Cava, echt een feestje!

Alcohol 11,5%
Regio Valencia
Sluiting Kurk
Inhoud 75CL
Druif Garnacha
Bio-controle Skal 102719
Vegan friendly Nee

Gratis verzending

Biologisch

Vrolijkheids garantie

Reviews

FEEST in de fles, energieke bubbel en zo lekker, we krijgen er geen genoeg van. Belangrijk detail: geen kater de volgende dag.
Bezorgservice kan niet beter.

- Lot Brandt