30 Wishes Organic 2016

“Een baldadig fruitige Tempranillo uit Valencia met blije vleugjes cacao en specerijen, die je inderdaad alle goeds wenst.”

Nicolaas Klei, wijnschrijver

30 Wishes: Wijn staat in de top drie van meest gegeven cadeaus. Vanaf nu is het mogelijk om een wijncadeau súper persoonlijk te maken. Humor, biologische kwaliteitswijn uit Valencia en een geweldig gevoel bij zowel het weggeven als het ontvangen van deze wijnen. Je kunt de fles personaliseren met bijgeleverde pen en kiezen uit 30 wensen.

Tijdelijk bezorging en gratis retourneren!

Excl. BTW: 7,23 Incl. BTW: 8,75

Gratis bezorging & retourneren

Of kom langs bij een van onze verkooppunten

30 redenen om deze wijn te drinken of cadeau te geven!


Wijn staat in de top 3 van meest gegeven cadeaus. Met dit in gedachten ontwierp Neleman samen met een jonge designer uit Barcelona deze fles, met een klein stiftje aan de hals om de juiste reden voor het geven van deze wijn aan te kruisen.


Fris en tropisch tegelijk


Behalve een indrukwekkend design is de wijn zelf ook zeer indrukwekkend. Deze Tempranillo uit Valencia is heerlijk kruidig en boordevol rood fruit. We selecteerde de beste tempranillo druiven uit 3 verschillende percelen. Heerlijk bij niet te zware gerechten, pasta met rode saus bijvoorbeeld of gewoon lekker tijdens de borrel.

Alcohol 13,5%
Regio Valencia
Sluiting Kurk
Inhoud 75CL
Druif Tempranillo
Bio-controle Skal 102719
Vegan friendly Ja

Gratis verzending

Biologisch

Vrolijkheids garantie

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor 30 Wishes Organic 2016.