Levertijden en bezorging

levering

We bezorgen daar waar het kan de wijn met de fiets.

Wij van Neleman produceren onze wijn zo duurzaam mogelijk. We compenseren onze CO2 uitstoot en bezorgen daar waar het kan de wijn met de fiets. Om je zoveel mogelijk keuze te bieden in bezorgmomenten, werken we met twee bezorgdiensten die bovendien allebei onze wijn in de originele verpakking leveren. Gratis bezorging en retourneren is standaard service van Neleman.

Welke bezorgopties kun je kiezen?

Doordeweekse avondlevering
Ben je overdag niet thuis? Kies dan tijdens het plaatsen van je bestelling voor bezorging op werkdagen tussen 18.00 en 22.00 uur.
Selecteer tijdens het bestelproces de gewenste datum en selecteer een avond.
Let op: deze bezorgoptie geldt alleen voor bestellingen t/m 4 dozen. Bestel je 5 dozen of meer dan is avondlevering niet mogelijk en moet je voor levering overdag kiezen.

Levering overdag
Bestel vóór 13.30 uur en ontvang je wijn de volgende werkdag. Tijdens het bestelproces kun je de gewenste datum en het gewenste dagdeel selecteren (ochtend of middag).

Dezelfde dag in huis
Kun je niet wachten tot morgen? Bestel dan op werkdagen vóór 11.30 uur. Je ontvangt je bestelling dezelfde avond tussen 18.00 en 22.00 uur en anders dan andere webwinkels doen wij dit geheel gratis!
Let op: deze bezorgoptie geldt alleen voor bestellingen t/m 4 dozen. Bestel je 5 dozen of meer dan is dezelfde dag in huis niet mogelijk.

Ophalen in de winkel
Ophalen in de Neleman winkel in Zutphen? Dat kan ook. In het winkelmandje kun je aangeven dat je jouw bestelling komt ophalen in onze winkel.

 

Niet thuis en alternatieve afleverinstructies

  • Uiteraard kun je zelf aangeven op welk adres we mogen leveren. Of dit nu thuis, op je werk of bij de buren is.

  • Ook specifieke afleverinstructies vernemen we graag. We kunnen je bestelling bijvoorbeeld in de garage of onder het afdak zetten.

  • We zullen er alles aan doen om je bestelling in een keer te bezorgen. Mocht dit niet lukken, dan zal onze vervoerder een briefje in je bus doen en kun je een nieuwe bezorgafspraak maken.

  • Geen wijn en geen briefje? Neem dan rechtstreeks contact met ons op.

← Terug naar onze klantenservice pagina