Sluiten
Over Neleman
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
Gecontroleerd biologisch en veganistisch
In optimale samenwerking met de natuur
Klantenservice
Neem contact op

Telefoon: 0575 757 097
WhatsApp: 06 2434 1590
E-mail: hallo@neleman.org

Terug naar klantenservice

Levertijd

Afhankelijk van je woonplaats bieden we verschillende bezorgopties en zijn er verschillende levertijden. 

Let op: i.v.m. maatregelen in ons magazijn vanwege het coronavirus wordt je bestelling tijdelijk een dag later geleverd dan je van ons gewend bent!

Bezorging bij jou thuis met PostNL

Let op: om verspreiding van het Coronavirus zo veel mogelijk te beperken neemt PostNL de volgende maatregel: mi.v. 16 maart 2020 tekent de bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit om het 
contact tussen mensen te minimaliseren. De ontvanger wordt om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs gevraagd en deze wordt genoteerd in het handtekeningenveld.

Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling standaard de volgende dag bezorgd (dinsdag tot en met zaterdag). Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Standaard bezorgen wij je bestelling overdag en laten je tijdens het afrekenen meteen weten in welk tijdvak je de bezorger kunt verwachten. Ontvang jij je bestelling liever in de avond (op werkdagen tussen 18:00 - 22:00 uur)? Geen probleem! Indien dit mogelijk is in jouw woonplaats, bieden we je deze optie aan tijdens het bestellen. 

Bezorging bij jou thuis met Fietskoeriers.nl

Let op: Vanwege het Coronavirus volgend de fietskoeriers m.i.v. 16 maart 2020 een protocol. Voor jou betekent dit concreet dat zij afstand bewaren en je pakket zonder fysiek contact bezorgen. Bij tekenen voor ontvangst zal de koerier dit namens jou doen. Het virus overleeft niet op papier en karton en is dus niet overdraagbaar via jouw pakket. Bedankt voor je begrip.
Woon jij in in één van de 30 steden waar Fietskoeriers.nl bezorgd? Dan kun je tijdens het bestellen voor bezorging op de fiets kiezen! Zo verminderen we de verkeersdruk in de stad en beperken we de uitstoot van CO2 tot een minimum. Bestel je op een werkdag vóór 23:59 uur, dan wordt je bestelling standaard de volgende werkdag bezorgd (maandag tot en met vrijdag). Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Fietskoeriers.nl bezogen altijd in de avond tussen 18:00 - 22:00 uur.

Bezorging bij jou thuis met Budbee

Let op: om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan zal Budbee vanaf 16 maart 2020 een ID check verrichten om te voorkomen dat de telefoon van de bezorgers met meerdere handen in contact komt. Dit dus in plaats van een handtekening zetten. Bedankt voor je begrip.

Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling standaard de volgende werkdag bezorgd (maandag tot en met vrijdag). Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Budbee zorgt voor compensatie van de CO2 uitstoot en rijdt zoveel mogelijk electrisch of met de fiets. Budbee bezorgt ge bestelling altijd in de avond tussen 16:00 - 22:30 uur.

Ophalen in de Brandstores
Je kunt je online bestelling ook kosteloos ophalen in onze Brandstores. Tijdens het bestellen kun je kiezen voor de optie 'Afhalen', wij zorgen er dan voor dat je bestelling zo snel mogelijk klaar staat in de Brandstore naar keuze (Utrecht of Zutphen). Je kunt je bestelling ophalen tijdens de openingstijden van onze Brandstores: dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 - 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 - 17:00 uur.