Sluiten
Over Neleman
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
Gecontroleerd biologisch en veganistisch
In optimale samenwerking met de natuur

Terug naar klantenservice

Levertijd

LET OP: Overal worden maatregelen genomen om verspreiding van het Corona virus te beperken. Zo ook in ons warehouse, van waaruit jouw bestelling naar de vervoerders gaat, daar werken met ingang van 16 maart 2020 geen oproepkrachten meer en mag maar een beperkt aantal personen tegelijkertijd in de hal werken. Dit kan gevolgen hebben voor jouw bestelling, er kan vertraging optreden. We vragen je begrip hiervoor.

Gratis en duurzame bezorging vanaf €50 met Budbee, Packaly en Fietskoerier. Voor orders onder dit bedrag vragen we een bijdrage in de bezorgkosten van €4.95. Kies je voor DHL of PostNL dan vragen we een bijdrage van €5,95 bij orders tot €50, daarboven betaal je een bijdrage van €0.99 in de bezorgkosten.

Bezorging bij jou thuis met PostNL LET OP: Ook PostNL neemt maatregelen om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Met ingang van 16 maart 2020 tekent de PostNL bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit doen we om het contact tussen mensen te minimaliseren. We vragen de ontvanger om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningveld.

Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling standaard de volgende dag bezorgd (dinsdag tot en met zaterdag). Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Standaard bezorgen wij je bestelling overdag en laten je tijdens het afrekenen meteen weten in welk tijdvak je de bezorger kunt verwachten. Let op: we mogen niet meer bij buren leveren, in verband met de 18+ leeftijdscheck.

Bezorging bij jou thuis met Budbee Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling standaard de volgende dag bezorgd (dinsdag tot en met vrijdag). Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Budbee bezorgt je bestelling vanaf 17.00 uur tot en met 20.00 uur. Je ontvangt van tevoren een sms op je mobiele nummer zodat je weet wanneer je bestelling wordt bezorgd.

Bezorging bij jou thuis met Fietskoeriers.nl LET OP: Vanwege het coronavirus hebben de fietskoeriers een protocol. Voor jou betekent dit concreet dat zij afstand bewaren en je pakket zonder fysiek contact bezorgen. Bij tekenen voor ontvangst zal de koerier dit namens jou doen. Het virus overleeft niet op papier en karton, dus is niet overdraagbaar via jouw pakket. Alvast bedankt voor je begrip.

Woon jij in een van de 30 steden waar Fietskoeriers.nl bezorgt? Dan kun je tijdens het bestellen voor bezorging op de fiets kiezen! Zo verminderen we de verkeersdruk in de stad en beperken we de uitstoot van CO2 tot een minimum. Bestel je op een werkdag vóór 23:59 uur, dan wordt je bestelling standaard de volgende werkdag bezorgd (maandag t/m vrijdag). Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Fietskoeriers.nl bezorgt altijd in de avond tussen 18:00 - 20:00 uur.

Afhalen bij Neleman Warehouse Zutphen, Neleman Zutphen, Neleman Amsterdam of Neleman Utrecht Je kunt je online bestelling ook kosteloos afhalen in ons Neleman warehouse in Zutphen, de brandstores van Neleman in Zutphen, Amsterdam en Utrecht. Tijdens het bestellen kun je kiezen voor de optie 'Afhalen', wij zorgen er dan voor dat je bestelling zo snel mogelijk klaar staat in onze winkels. Je kunt je bestelling afhalen tijdens onze openingstijden. Neleman Zutphen, Groenmarkt 10 is geopend van maandag t/m zaterdag van 9:00 tot 18:00 uur. Neleman Amsterdam, Gerard Douplein 4 BG en Neleman Utrecht, Burg. Reigerstraat 24A zijn geopend van dinsdag t/m vrijdag van 11:00 tot 20:00 uur, op zaterdag van 10:00 tot 20:00 uur en op zondag en maandag van 13:00 tot 20:00 uur. Ons warehouse in Zutphen is geopend voor afhalen (na betaling), Pollaan 39 van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 18:00 uur.

Track & Trace Wanneer de bestelling door ons is verzonden ontvang je een e-mail met hierin een track & trace link, hiermee kun je jouw bestelling volgen. Je ontvangt de e-mail met track & trace rechtstreeks van PostNL of Fietskoeriers.nl. Ben je onverhoopt toch niet thuis? Dan brengt PostNL jouw bestelling de volgende dag naar het dichtstbijzijnde PostNL Pakketpunt. Fietskoeriers.nl komt nog een tweede en derde keer langs en zal je bestelling na drie pogingen aan ons terugsturen.

Heb je vragen over je bestelling of de bezorging daarvan? Onze klantenservice helpt je graag verder! Stuur een e-mail naar hallo@neleman.org of bel ons op 0575 - 757 097 (maandag t/m zaterdag van 9:00 - 20:00 uur, zondag 13:00 – 20:00 uur).