Sluiten
Vóór 20 december besteld, nog voor de kerst in huis!
Over Neleman
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
Gecontroleerd biologisch en veganistisch
In optimale samenwerking met de natuur
Klantenservice
Neem contact op

Telefoon: 0575 757 097
WhatsApp: 06 2434 1590
E-mail: hallo@neleman.org

Terug naar klantenservice

Levertijd

Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling de volgende dag geleverd door de pakketdienst van Sandd. Je kunt hierbij kiezen uit dag- (tussen 8:00 en 15:00 uur) of avondlevering (tussen 18:00 en 22:00 uur). Wij bieden bezorging aan van maandag tot en met zaterdag. Als je in het weekend bestelt wordt de wijn op dinsdag bezorgd.

Ophalen in de winkel
Ophalen in de Neleman winkel in Zutphen? Natuurlijk kan dat ook. Dit kun je aangeven in het winkelmandje, wij zorgen er dan voor dat je bestelling klaar staat in onze winkel.

Niet thuis en alternatieve afleverinstructies 
Uiteraard kun je zelf aangeven op welk adres we mogen leveren. Of dit nu thuis, op je werk of bij de buren is. Ook specifieke afleverinstructies vernemen we graag. Je kan bijvoorbeeld aangeven dat je niet wil dat je bestelling bij de buren geleverd wordt.

Track & Trace
Na je bestelling ontvang je een e-mail van Sandd: Uw pakket is gesorteerd'' met daarin een Track & Trace link om je bestelling te volgen en eventueel het bezorgmoment te wijzigen.
Ook als de chauffeur bijna bij je is ontvang je nog een e-mail: 'De chauffeur is onderweg', met daarin een foto en de naam van de bezorger. Ben je onverhoopt toch niet thuis? Dan ontvang je opnieuw een e-mail van Sandd: 'Er was helaas niemand thuis' met daarin weer een track & trace link. De status van je track & trace is ook terug te vinden in "mijn account".

Geen wijn? Neem dan rechtstreeks contact met ons op.