Just Fucking Good Wine Organic 2016

“Druivensoort marselan kom je vooral tegen in Zuid-Frankrijk en is een kruising van cabernet sauvignon en grenache”

Derrick Neleman

Cijfer in De Grote Hamersma 2017 en 2018: 9- "Flirterige Marselan uit Valencia. Intellectueel zwart fruittype, resten kruiderij, drop, frisse zuren en fijne tannine." In de Grote Hamersma zijn jaargang 2014 en 2015 beoordeeld.

Tijdelijk bezorging en gratis retourneren!

Excl. BTW: 11,53 Incl. BTW: 13,95

Gratis bezorging & retourneren

Of kom langs bij een van onze verkooppunten

Topwijn

Volgens ons de topper uit het assortiment! Nu op dronk maar echt een wijn met potentie, we verwachten dat deze alleen maar mooier gaat worden. Tot wel 10 jaar na oogst te bewaren!

Krachtig mooi bij wild

Een wijn die op nieuw Frans eiken is opgevoed. Stevige en krachtig, met tonen van zwarte bes, framboos, wat kruidigheid en een hint van cacao. Een mooie begeleider bij rijke vlees- of wildgerechten.

Deze wijn heeft een bijzonder label en een bijzondere naam, ontworpen door een jonge designer met een knipoog naar haar gedachte over wijn. Er wordt veel geschreven over wijn, moeilijk gedaan over wijn, dit is zoals zij het ziet: Just Fucking Good Wine en niets anders!

Marselan druif

Wist je dat de marselan druif een kruising is tussen cabernet sauvignon en grenache? Marselan is van oorsprong een Franse druif en komt met name voor in de Languedoc. Maar door de koele nachten en de hoog gelegen wijngaarden, tot 900 meter boven zeeniveau, gedijt deze druif bij Valencia ook uitstekend.

Alcohol 14,5%
Regio Valencia
Sluiting Kurk
Inhoud 75CL
Druif Marselan
Bio-controle Skal 102719
Vegan friendly Ja

Gratis verzending

Biologisch

Vrolijkheids garantie

Reviews

Geweldig lekkere wijn, origineel om cadeau te doen en minstens zo fijn om zelf te drinken; zacht, vol van smaak, heerlijk aroma en prachtige kleur. Super, voor mij een top wijn!

- Jeff Hol

Ik drink hem het liefst op 10 graden...zalig☺️

- Erna Van Kammen

Ik heb deze intussen al cadeau gedaan aan 4 goede klanten en krijg steeds de reactie te horen: "Ie is echt *fucking* good."

- Wouter Samaey

En dan heb ik het niet alleen over die heerlijke wijn met dezelfde naam. Na een rode als relatiegeschenk en een recensie van de blauwe in de Volkskrant meteen 2 dozen met alle smaken besteld. Leuk cadeau maar zeker ook lekker om zelf te proeven. Sindsdien een vaste besteller.

- Hans Bassa