Just Fucking Good Wine Organic Magnum

“Druivensoort marselan kom je vooral tegen in Zuid-Frankrijk en is een kruising van cabernet sauvignon en grenache”

Derrick Neleman

Cijfer in De Grote Hamersma 2017: 9- "Flirterige Marselan uit Valencia. Intellectueel zwart fruittype, resten kruiderij, drop, frisse zuren en fijne tannines."

Tijdelijk bezorging en gratis retourneren!

Excl. BTW: 23,10 Incl. BTW: 27,95

Gratis bezorging & retourneren

Of kom langs bij een van onze verkooppunten

Topwijn

Volgens ons de topper uit het assortiment! Nu op dronk maar echt een wijn met potentie, we verwachten dat deze alleen maar mooier gaat worden. Tot wel 10 jaar na oogst te bewaren!

Krachtig mooi bij wild

Een wijn die op nieuw Frans eiken is opgevoed. Stevige en krachtig, met tonen van zwarte bes, framboos, wat kruidigheid en een hint van cacao. Een mooie begeleider bij rijke vlees- of wildgerechten.

Deze wijn heeft een bijzonder label en een bijzondere naam, ontworpen door een jonge designer met een knipoog naar haar gedachte over wijn. Er wordt veel geschreven over wijn, moeilijk gedaan over wijn, dit is zoals zij het ziet: Just Fucking Good Wine en niets anders!

Marselan druif

Wist je dat de marselan druif een kruising is tussen cabernet sauvignon en grenache? Marselan is van oorsprong een Franse druif en komt met name voor in de Languedoc. Maar door de koele nachten en de hoog gelegen wijngaarden, tot 900 meter boven zeeniveau, gedijt deze druif bij Valencia ook uitstekend.

Alcohol Ja
Regio Valencia
Sluiting Kurk
Inhoud 1,5L
Druif Marselan
Bio-controle Skal 102719
Vegan friendly Ja

Gratis verzending

Biologisch

Vrolijkheids garantie

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Just Fucking Good Wine Organic Magnum.