Just Fucking Good Wine Organic wit limited edition

“Het bloemige karakter van de riesling en het perzikachtige van de viognier vormen een geweldig samenspel. Het karakter van de riesling zal nog meer persoonlijkheid krijgen met de tijd. Levendig en vol van smaak.”

Derrick Neleman

Limited edition "We hebben 6.600 flessen gemaakt van deze wijn, elke fles is genummerd. Wij hebben alvast wat dozen apart gezet voor onszelf, op=op!"

Tijdelijk bezorging en gratis retourneren!

Excl. BTW: 14,46 Incl. BTW: 17,50

Gratis bezorging & retourneren

Of kom langs bij een van onze verkooppunten

Limited!

Deze wijn is een unieke combinatie van handgeplukte riesling en viognier druiven afkomstig van een en dezelfde plot. De wijn is gemaakt op staal, er is geen hout gebruikt. Het is een mooie mondvullende wijn met heldere aroma’s in de neus waarbij de bloemige riesling mooi mengt met de perzikgeur van de viognier. Het olie-achtige aroma van de Riesling is aanwezig en zal alleen maar meer karakter krijgen met de tijd. Een volle en levendige wijn!  Er zijn 6.600 flessen gemaakt van deze wijn, elke fles is genummerd. Wij hebben alvast wat dozen apart gezet voor onszelf, op=op!

Gewoon heel goede wijn!

Deze wijn heeft een bijzonder label en een bijzondere naam, ontworpen door een jonge designer met een knipoog naar haar gedachte over wijn. Er wordt veel geschreven over wijn, moeilijk gedaan over wijn, dit is zoals zij het ziet: Just Fucking Good Wine en niets anders!

Alcohol 12,5%
Regio Valencia
Sluiting Kurk
Inhoud 75CL
Druif Viognier
Bio-controle Skal 102719
Vegan friendly Ja

Gratis verzending

Biologisch

Vrolijkheids garantie

Reviews

Er zijn nog geen reviews geschreven voor Just Fucking Good Wine Organic wit limited edition.