Sluiten
Over Neleman
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
Gecontroleerd biologisch en veganistisch
In optimale samenwerking met de natuur

Terug naar klantenservice

30 dagen retourrecht

Wil je een product van ons retourneren? Dat kan! Je hebt het recht om de bestelling zonder opgave van reden en gedurende dertig dagen te ontbinden. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het product. Tijdens deze termijn dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, dien je het product met alle geleverde toebehoren en indien redelijkerwijze mogelijk in de originele staat en verpakking aan ons retourneren. Om gebruik te maken van dit recht kun je een mail sturen aan hallo@neleman.org. Je kan ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping  om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Je hebt na het mailen of opsturen van het retourformulier nogmaals 14 dagen de tijd om de producten te retourneren, of een gratis afhaalafspraak met ons in te plannen. Retourneren is bij ons gratis wanneer je eerst met ons contact opneemt om een ophaalafspraak te maken. Wanneer je zelf op eigen initiatief de producten terugstuurt, zijn de kosten voor het terugsturen voor jouw eigen rekening. Na herroeping storten wij het volledige aankoopbedrag, inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending, zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding terug. We doen er alles aan om dit binnen 3 werkdagen terug te storten. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Als je geld terugkrijgt, storten we het bedrag op dezelfde manier terug zoals je je bestelling afgerekend hebt. Mocht dit toch niet lukken, dan nemen we uiteraard contact met je op. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Uitgesloten van het herroepingsrecht is wijn, waarvan de verzegeling na levering is verbroken. Wijn is namelijk om redenen van gezondheidsbescherming niet geschikt om te worden teruggezonden wanneer de verzegeling is verbroken.

Retouradres:
Neleman Warehouse
Pollaan 39
7202 BV Zutphen