Sluiten
Over Neleman
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
Gecontroleerd biologisch en veganistisch
In optimale samenwerking met de natuur
Terug

Duurzaam vervoer

Expressbike-mob

Nieuw bij Neleman: Hoe duurzamer de vervoerder, hoe minder je bijdrage aan verzendkosten! Online shoppen is populairder dan ooit. Dat merken wij ook. Om je mee te nemen in onze keuze voor bezorgpartners vertellen wij je hoe het zit met duurzaamheid. Iets wat niet veel webwinkels doen! Voor de bezorging van jouw Neleman wijnen werken wij samen met verschillende bezorgpartijen. We gaan uiteraard voor topservice, maar vinden ook een duurzame bezorging belangrijk. Afhankelijk van je woonplaats en de hoeveelheid wijn die je bestelt, kun je kiezen voor Budbee, Fietskoeriers of PostNL. Ook kun je kiezen voor Expresslevering van jouw wijn binnen de ring van Amsterdam en in Utrecht, levering binnen 1 uur, ook gekoelde wijn! Hiervoor werken wij samen met Packaly.

Uiteraard mag je je bestelling ook afhalen in één van onze brandstores, dat is altijd gratis.

Budbee zorgt voor compensatie van de CO2-uitstoot en rijdt zoveel mogelijk elektrisch of met de fiets. Ook kun je bij Budbee je bezorging personaliseren door bijvoorbeeld aan te geven dat er moet worden geklopt i.p.v. gebeld omdat de kinderen liggen te slapen. Het service level is hoog en ook retouren worden makkelijk en snel geregeld. 

Met Fietskoeriers verminderen we de verkeersdruk in de stad en beperken we de uitstoot van CO2 tot een minimum. Bij Fietskoeriers werken 20 professionele fietskoerierbedrijven in ruim 30 steden samen met als missie de bezorgmarkt in beweging te brengen en daarmee groener en socialer te maken. Bij deze vervoerders draag je bij een bestelling onder de 50 euro €4.95 bij in de verzendkosten.

PostNL werkt ook aan duurzame bezorging maar is op dit moment onze minst schone bezorgpartner. Bij een bestelling onder de 50 euro is je verzendbijdrage bij deze vervoerder €5.95.

Door een grote toename van online bestellingen kan jouw wijn later bezorgd worden dan je van ons gewend bent! PostNL bezorgt alleen nog maar overdag. Tot 20:00 uur kunnen we je wijn door onze andere bezorgpartners nog gewoon laten bezorgen.

LET OP! In verband met corona maatregelen kan het zijn dat aangegeven levertijden niet altijd gehaald worden. Wij doen ons best om er voor te zorgen dat je jouw wijn zo snel mogelijk in huis hebt.

Bestel je boven de 50 euro dan is de bezorging gratis! Actuele informatie nodig? Actuele informatie over het coronavirus vind je op de website van het RIVM.

Actuele informatie over de post- en pakketbezorging met PostNL is te lezen op hun website.

Voor overige vragen over je bestelling staat onze Klantenservice staan voor je klaar. Maar naar hallo@neleman.org en je vraag wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen. Of bel: 0575 757 097.

Aanbevolen wijnen
OP=OP
Neleman Prijswinnaars Wijnpakket
Prijswinnende biologische wijnen Valencia - Spanje
Neleman Prijswinnaars Wijnpakket
62.49