Sluiten
Over Neleman
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
Gecontroleerd biologisch en veganistisch
In optimale samenwerking met de natuur
Terug

Duurzaam vervoer

Expressbike-mob

Nieuw bij Neleman: Hoe duurzamer de vervoerder, hoe minder je bijdrage aan verzendkosten! Online shoppen is populairder dan ooit. Dat merken wij ook. Om je mee te nemen in onze keuze voor bezorgpartners vertellen wij je hoe het zit met duurzaamheid. Iets wat niet veel webwinkels doen! Voor de bezorging van jouw Neleman wijnen werken wij samen met verschillende bezorgpartijen. We gaan uiteraard voor topservice, maar vinden ook een duurzame bezorging belangrijk. Afhankelijk van je woonplaats en de hoeveelheid wijn die je bestelt, kun je kiezen voor PostNL, Budbee of de Fietskoeriers. Ook kun je kiezen voor Expresslevering van jouw wijn binnen de ring van Amsterdam en in Utrecht, levering binnen 1 uur, ook gekoelde wijn! Hiervoor werken wij samen met Packaly.

Uiteraard mag je je bestelling ook afhalen in één van onze brandstores, dat is altijd gratis. Budbee zorgt voor compensatie van de CO2 uitstoot en rijdt zoveel mogelijk elektrisch of met de fiets. Met Fietskoeriers verminderen we de verkeersdruk in de stad en beperken we de uitstoot van CO2 tot een minimum. Bij deze vervoerders draag je bij een bestelling onder de 50 euro €4.95 bij in de verzendkosten. PostNL werkt ook aan duurzame bezorging maar is op dit moment onze minst schone bezorgpartner. Bij een bestelling onder de 50 euro is je verzendbijdrage bij deze vervoerder €5.95.

Let op: door een grote toename van online bestellingen kan jouw wijn later bezorgd worden dan je van ons gewend bent! PostNL bezorgt alleen nog maar overdag. Tot 20 uur kunnen we je wijn door onze andere bezorgpartners nog gewoon laten bezorgen.

Bestel je boven de 50 euro dan is de bezorging gratis! Actuele informatie nodig? Actuele informatie over het coronavirus vind je op de website van het RIVM.

Actuele informatie over de post- en pakketbezorging met PostNL is te lezen op hun website.

Voor overige vragen over je bestelling staat onze Klantenservice staan voor je klaar. Maar naar hallo@neleman.org en je vraag wordt zo snel mogelijk in behandeling genomen. Of bel: 0575 757 097.