Sluiten
Over Neleman
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
Gecontroleerd biologisch en veganistisch
In optimale samenwerking met de natuur
Klantenservice
Neem contact op

Telefoon: 0575 757 097
WhatsApp: 06 2434 1590
E-mail: hallo@neleman.org

Terug naar klantenservice

Bezorging

LET OP: Overal worden maatregelen genomen om verspreiding van het Corona virus te beperken. Zo ook in ons warehouse, van waaruit jouw bestelling naar de vervoerders gaat, daar werken met ingang van 16 maart 2020 geen oproepkrachten meer en mag maar een beperkt aantal personen tegelijkertijd in de hal werken. Dit kan gevolgen hebben voor jouw bestelling, er kan vertraging optreden. We vragen je begrip hiervoor.

Tijdens het bestellen, kun je afhankelijk van je woonplaats kiezen uit verschillende bezorgmogelijkheden. Wij werken hiervoor samen met PostNL, Budbee en de Fietskoeriers.nl. Bestel je voor een bedrag van € 37.50 of meer dan is de bezorging altijd gratis, voor bestellingen onder dit bedrag vragen we een bijdrage van € 4.95 in de verzendkosten.

Bezorging bij jou thuis met PostNL
LET OP: 
Ook PostNL neemt maatregelen om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogeijk te beperken. Met ingang van 16 maart 2020 tekent de PostNLbezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit doen we om het contact tussen mensen te minimaliseren. We vragen de ontvanger om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningveld. 

Bestel je op een werkdag vóór 15:00 uur, dan wordt je bestelling standaard de volgende dag bezorgd (dinsdag tot en met zaterdag). Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Standaard bezorgen wij je bestelling overdag en laten je tijdens het afrekenen meteen weten in welk tijdvak je de bezorger kunt verwachten. Ontvang jij je bestelling liever in de avond (op werkdagen tussen 18:00 - 22:00 uur)? Geen probleem! Indien dit mogelijk is in jouw woonplaats, bieden we je deze optie aan tijdens het bestellen. Let op: we mogen niet meer bij buren leveren, in verband met de 18+ leeftijdscheck.

Bezorging bij jou thuis met Fietskoeriers.nl
LET OP:
 Vanwege het coronavirus hebben de fietskoeriers een protocol. Voor jou betekent dit concreet dat zij afstand bewaren en je pakket zonder fysiek contact bezorgen. Bij tekenen voor ontvangst zal de koerier dit namens jou doen. Het virus overleeft niet op papier en karton, dus is niet overdraagbaar via jouw pakket. Alvast bedankt voor je begrip. 

Woon jij in in één van de 30 steden waar Fietskoeriers.nl bezorgt? Dan kun je tijdens het bestellen voor bezorging op de fiets kiezen! Zo verminderen we de verkeersdruk in de stad en beperken we de uitstoot van CO2 tot een minimum. Bestel je op een werkdag vóór 23:59 uur, dan wordt je bestelling standaard de volgende werkdag bezorgd (maandag tot en met vrijdag). Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Fietskoeriers.nl bezorgt altijd in de avond tussen 18:00 - 22:00 uur.

Ophalen bij Neleman Zutphen of Neleman Utrecht
Je kunt je online bestelling ook kosteloos ophalen in de brandstores van Neleman in Zutphen en Utrecht. Tijdens het bestellen kun je kiezen voor de optie 'Afhalen', wij zorgen er dan voor dat je bestelling zo snel mogelijk klaar staat in onze winkel. Je kunt je bestelling ophalen tijdens onze openingstijden: dinsdag tot en met vrijdag van 10:00 - 18:00 uur en op zaterdag van 10:00 - 17:00 uur. 

Track & Trace
Wanneer de bestelling door ons is verzonden ontvang je een e-mail met hierin een track & trace link, hiermee kun je jouw bestelling volgen. Je ontvangt de e-mail met track & trace rechtstreeks van PostNL of Fietskoeriers.nl. Ben je onverhoopt toch niet thuis? Dan brengt PostNL jouw bestelling de volgende dag naar het dichtstbijzijnde PostNL Pakketpunt. Fietskoeriers.nl komt nog een tweede en derde keer langs en zal je bestelling na drie pogingen aan ons terugsturen.

Heb je vragen over je bestelling of de bezorging daarvan? Onze klantenservice helpt je graag verder! Stuur een e-mail naar hallo@neleman.org of bel ons op 0575 - 757 097 (maandag tot en met vrijdag van 9:00 - 18:00).