Sluiten
Over Neleman
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
Gecontroleerd biologisch en veganistisch
In optimale samenwerking met de natuur

Terug naar klantenservice

Bezorging en levertijd

LET OP: Overal worden maatregelen genomen om verspreiding van het Corona virus te beperken. Zo ook in ons warehouse, van waaruit jouw bestelling naar de vervoerders gaat, daar werken met ingang van 16 maart 2020 geen oproepkrachten meer en mag maar een beperkt aantal personen tegelijkertijd in de hal werken. Dit kan gevolgen hebben voor jouw bestelling, er kan vertraging optreden. We vragen je begrip hiervoor.

LET OP: In verband met de feestdagen is het erg druk bij de bezorgdiensten en is er kans op vertraging. Zorg ervoor dat je optijd besteld zodat je bestelling mooi optijd binnen is.

Tijdens het bestellen, kun je afhankelijk van je woonplaats kiezen uit verschillende bezorgmogelijkheden. Gratis en duurzame bezorging vanaf €50 met Budbee, Packaly (Utrecht en Amsterdam). Voor orders onder dit bedrag vragen we een bijdrage in de bezorgkosten van €4.95. Kies je voor PostNL dan vragen we een bijdrage van €5,95 bij orders tot €50, daarboven betaal je een bijdrage van €0.99 in de bezorgkosten.

Bezorging bij jou thuis met PostNL
LET OP: Ook PostNL neemt maatregelen om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken. Met ingang van 16 maart 2020 tekent de PostNL bezorger na toestemming van de ontvanger voor ontvangst. Dit doen we om het contact tussen mensen te minimaliseren. We vragen de ontvanger om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningveld.

Bestel je op een werkdag vóór 16:00 uur, dan wordt je bestelling standaard de volgende dag bezorgd (dinsdag tot en met zaterdag). Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Standaard bezorgen wij je bestelling overdag en laten je tijdens het afrekenen meteen weten in welk tijdvak je de bezorger kunt verwachten. Let op: we mogen niet meer bij buren leveren, in verband met de 18+ leeftijdscheck.

Bezorging bij jou thuis met Budbee

Maandag t/m vrijdag
Bestel je op een werkdag vóór 16:00 uur, dan wordt je bestelling standaard de volgende werkdag bezorgd. Je kunt uiteraard ook zelf een gewenste bezorgdag kiezen. Budbee bezorgt je bestelling vanaf 17.00 uur tot en met 22.00 uur. Je ontvangt van tevoren een sms op je mobiele nummer zodat je weet wanneer je bestelling wordt bezorgd. Ontvangst van 1-uur tijdsinterval voor bezorging: tussen 13:00 - 14:00

Zaterdag: tussen 14:00 - 19:00 Ontvangst notificatie van 1-uur tijdsinterval voor bezorging: tussen 11:00 - 12:00
Let op: we mogen niet meer bij buren leveren, in verband met de 18+ leeftijdscheck.

Bezorging bij jou thuis met Packaly
Bestel je vóór 18:30 uur en woon je binnen de ring van Amsterdam of Utrecht? Dan bezorgt Packaly je wijn (max. 12 flessen) dezelfde dag nog binnen 90 minuten bij je thuis. Je ontvangt van Packaly een notificatie wanneer je bestelling wordt bezorgd. Als Packaly geen gehoor krijgt dan proberen ze je te bereiken op het ingevoerde telefoonnummer. Ben je onverhoopt toch niet thuis? Dan biedt Packaly jouw bestellingen de volgende werkdag weer bij je aan. Kan jouw bestelling ook de tweede poging niet worden afgeleverd dan gaat jouw bestelling retour.

Afhalen bij Neleman Warehouse Zutphen, Neleman Zutphen, Neleman Amsterdam of Neleman Utrecht
Je kunt je online bestelling ook kosteloos afhalen in ons Neleman warehouse in Zutphen, de brandstores van Neleman in Zutphen, Amsterdam en Utrecht. Tijdens het bestellen kun je kiezen voor de optie 'Afhalen', wij zorgen er dan voor dat je bestelling zo snel mogelijk klaar staat in onze winkels. Je kunt je bestelling afhalen tijdens onze openingstijden. Bekijk hier onze openingstijden.

Track & Trace
Wanneer de bestelling door ons is verzonden ontvang je een e-mail met hierin een track & trace link, hiermee kun je jouw bestelling volgen. Je ontvangt de e-mail met track & trace rechtstreeks van de vervoerder. Ben je onverhoopt toch niet thuis? Dan brengt PostNL jouw bestelling de volgende dag naar het dichtstbijzijnde PostNL Pakketpunt. Als Budbee of Packaly geen gehoor krijgt dan proberen ze je te bereiken op het ingevoerde telefoonnummer. Ben je onverhoopt toch niet thuis? Dan biedt Budbee of Packaly jouw bestellingen de volgende werkdag weer bij je aan. Kan jouw bestelling ook de tweede poging niet worden afgeleverd dan gaat jouw bestelling retour.

Heb je vragen over je bestelling of de bezorging daarvan? Onze klantenservice helpt je graag verder! Stuur een e-mail naar hallo@neleman.org of bel ons op 0575 - 757 097 (maandag t/m zaterdag van 9:00 - 20:00 uur, zondag 13:00 – 20:00 uur).