Sluiten
Over Neleman
Thuiswinkel waarborg gecertificeerd
Gecontroleerd biologisch en veganistisch
In optimale samenwerking met de natuur
Terug

Genieten tijdens de paasdagen

Als het woord Pasen valt, volgen de woorden brunch en diner al gauw. Pasen heeft zich in de afgelopen jaren ontpopt tot een ware culinaire happening. En Neleman kan tijdens deze feestdag(en) natuurlijk niet ontbreken.
uffies-3

Zo kleed je je paasbrunch bijvoorbeeld perfect aan met ons Vrolijkheid Druivensap en Mandarijnensap, beiden geperst van fruit dat gerijpt is in de Spaanse zon. Uiteraard bio en vegan, zoals je van ons gewend bent. Maak je een salade, dan kun je die afmaken met onze Olijfolie Extra Vierge uit Valencia, gemaakt van de vijf allerbeste olijvensoorten. Deze olijfolie geeft je salade een heerlijk frisse nasmaak.

Dé perfecte paaswijn bestaat niet!
Bijna onontkoombaar rondom de paasdagen zijn artikelen over dé perfecte paaswijn. Daar wordt ontzettend veel over geschreven, maar wat is nou precies die perfecte paaswijn? Wij van Neleman geloven dat die helemaal niet bestaat. Ons advies is om tijdens de paasdagen vooral gewoon een wijn te drinken die je zelf heel erg lekker vindt. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om je wijn af te stemmen op wat je gaat eten, of stem je eten af op jouw favoriete wijn! Wil je jouw gasten extra feestelijk verrassen, begin dan met een glas heerlijke Cava!

Persoonlijk advies
Ben jij er nog niet uit wat je tijdens je paasbrunch of -diner op tafel tovert? Bekijk hier ter inspiratie onze wijn en spijs recepten of bel voor persoonlijk wijn & spijsadvies!